Přejít k hlavnímu obsahu

Streamer čelí vlně kritiky od fanoušků. Pozitivní na covid šel do posilovny a pravděpodobně i do letadla

10. 1. 2022 | 16:10 Twitch
Twitch komunita dala najevo svůj nesouhlas, když streamer Dwight_LOL otevřeně promluvil o svých šokujících činech. Přestože věděl, že by mohl mít covid, tak se vydal ven mezi lidi. Dokonce v tomto stavu nastoupil do letadla a s pozitivním testem si nakonec nedal upřít ani posilovnu.
Dwight_LOL
Dwight_LOL
Zdroj: Twitch/Dwight_LOL

Twitch streamer Dwight_LOL začátkem týdne přímo uprostřed vysílání přiznal, že nastoupil do letadla, přestože věděl, že měl obvyklé příznaky pro covid-19. Korunu tomu nasadil, když dodal, že po pozitivním testu na virus ho nic nezastavilo v tom, aby se vydal do posilovny. Netřeba dodávat, že nebezpečí vystavil nejen sebe, ale také všechny přítomné. Jak se dalo očekávat, diváci mu to dali řádně sežrat.

I přesto, že se u streamera objevilo podezření, že by mohl mít covid, odmítl před letem stát a čekat ve frontě na test. Sám se pak obhajuje, že měl sice horečku a bolesti svalů, ale nevěděl, že by to mohl způsobit právě covid. Tyto výroky se nesetkaly s nesouhlasem jen mezi diváky, ale i mezi streamery a jeho přáteli. Jeden z kolegů si nebral žádné servítky a  vynadal mu, že měl let odložit a počkat si na výsledky testu.

Místo toho, aby Dwight uznal chybu, začal kolem sebe ještě více kopat. I když ho chat varoval, že kvůli svým slovům bude mít akorát malér, tak si těchto varování nevšímal. Když ale na něj naléhali kolegové,  došlo mu, že udělal chybu a nakonec se omluvil – i když ne moc upřímně. Později ještě smazal záznam streamu a všechny klipy. Na jeho zmiňovaná prohlášení se však stále můžeme podívat zde.

Štítky: Dwight_LOL