Přejít k hlavnímu obsahu

Entropiq odhalil karty pro novou sezónu! Základní sestava Prague zůstává pohromadě

10. 1. 2022 | 12:25 Counter-Strike 2 Přestup
První oficiální oznámení z řad nejužší domácí špičky je tady. Entropiq Prague si zažili neúspěšný závěr loňské sezóny, i přesto však celá sestava dostala od vedení důvěru a bude v roce 2022 pokračovat v totožném složení. Setrvání týmu bylo dnes oficiálně potvrzeno na Twitteru.
Entropiq
Entropiq
Zdroj: sociální sítě týmu

Entropiq Prague začali rok 2021 příchodem Josefa 'MoriiSko' Maurence. Hned na prvním velkém turnaji se EIQ podařilo vybojovat druhé místo na HAL3000 MČR Tour, kde ve finále dokonce sebrali mapu úřadujícím mistrům ČR ze SINNERS a dali tak najevo, že by nadále měli být jejich největším domácím vyzyvatelem. Dobrá forma pokračovala na jaře 2. místem v Sazka eLEAGUE a čistým splitem v 1. Tipsport COOL lize, kterou ovládli výhrou 18 map v řadě. V následujícím období ale jako by se něco změnilo.

Tým se rozhodl vyměnit Lukáše 'capseN' Koláčného, který do té doby platil za statisticky jednoho z nejlepších hráčů a fanoušci byli šokováni. Entropiq Prague se rozhodli vsadit na MoriiSka v roli snipera a novou posilou se stal Simon 'KWERTZZ' Horák. Společně vybojovali tentokrát stříbro z 1. Tipsport COOL ligy, čímž ale výčet úspěchů překvapivě skončil. Tým se začal prezentovat jiným stylem hry, který ale výsledky nepřinesl, ba naopak se přestalo dařit. Hráči jako by na serveru nebyli na jedné vlně.

Na Orange Mistrovství Slovenska EIQ nepostoupili ani ze skupiny, následně si odnesli poslední místo z LAN finále Sazka eLEAGUE a vše zakončili dalším skupinovým zklamáním z vrcholu sezóny, Vodafone MČR v počítačových hrách. V kancelářích muselo po sérii neúspěchů být opravdu dusno, konec pro celý tým to ale není. Pro někoho možná překvapivě, ale je tomu skutečně tak. Dnes bylo oficiálně potvrzeno, že celá pětice hráčů Entropiq Prague zůstává pohromadě i pro následující sezónu. Parta pod vedením Michala 'leckr' Kadlíčka tak dostane šanci odčinit neúspěšný podzim, prozatím bez jakýchkoliv změn. Důležité je, že vedení v potenciál týmu nadále věří, tak uvidíme, jestli se opravdu dokáží vrátit do doby, kdy byli domácí dvojkou.

 

Štítky: Entropiq
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.