Přejít k hlavnímu obsahu

Nová sestava eSuby je tady! Zvládne letos modrá krev v silné konkurenci uspět?

14. 1. 2022 | 19:27 League of Legends Přestup
Po relativně úspěšném roce v táboře eSuby přichází pár změn. Tou hlavní je výměna na pozici junglera. Sacrifice nahrazuje známá tvář a navrátilec ze zahraničí Jejky. Další “změnou” je návrat Vaskeda do základní sestavy. V téhle podobě už eSuba odehrála eLEAGUE Winter Cup a zvládla zde porazit nejnovější přírůstek do rodiny domácích týmů – Entropiq.
Nová sestava eSuby
Nová sestava eSuby
Zdroj: eSuba

Změny jsou součástí každé offseason, ale eSuba se rozhodla věci nijak drasticky neměnit. Jediná největší změna přichází na pozici junglera. Alex “Sacrifice” Zach na mladého hráče předváděl dobré výkony, ale v určitých momentech bylo poznat, že neměl zkušenosti. Přesným opakem je David “Jejky” Jakubec, který strávil velkou část své bohaté herní kariéry právě v eSubě a nyní se vrací pro korunu krále domácího League of Legends. Na cestě za úspěchem ho ještě v základní sestavě doplní Václav “Vasked” Benda v roli supporta.

Vasked byl na konci léta posazen na lavičku, protože eSuba dala přednost Rufusovi. Ten po nadějném startu ukázal, že bohužel ne všechno může být vždy podle představ a v afektu po prohře proti Dynamo Eclot na Guseppe MČR opustil gaming house eSuby. To samozřejmě nemohlo projít a tudíž se Vasked mohl vrátit do základní sestavy. Tahle pětice gladiátorů – doplněná o trenéry Krakeera, Elma a manažera DON LAFFSONa – může bez pochyb konkurovat v průběhu celé sezóny Entropiqu. To už přeci jen ukázali, když je zvládli ve finále eLEAGUE Winter Cupu porazit po pěti nervy drásajících hrách.

Kompletní sestava týmu eSuba:

Štítky: eSuba, Jejky, Vasked
Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.