Přejít k hlavnímu obsahu

Nádherné video na přivítanou aneb představení LoL sestavy týmu Cryptova

16. 1. 2022 | 16:23 League of Legends Reportáž
Mastercard Hitpoint Masters je za dveřmi a Cryptova, jakožto poslední potvrzený tým, konečně představuje novou sestavu – a můžete věřit tomu, že se bude na co koukat. Pokud si někteří mysleli, že Cryptova kvalitativně nestačila na Inaequalis, kteří se nakonec do nejvyšší české ligy ani nedostali, tak právě teď uvidí esa, která tahle ostravská organizace měla v rukávu. Co se týká kvality, tak nás čeká ten nejvyrovnanější rok a Cryptova nemá v plánu být jen do počtu!
Cryptova LoL tým
Cryptova LoL tým
Zdroj: oficiální video

Sice u nás není dlouho, jméno na první pohled zas tak moc neříká, ale přesto Cryptova patří k budoucnosti českého esportu. To jednoznačně ukázala při příchodu nové sezóny v League of Legends, když se rozhodla pojistit si svůj spot v nejvyšší české lize Mastercard Hitpoint Masters. Teď už ale k samotné sestavě.

Z výčtu mnoha známých jmen začneme na topu, kde se představí Emperor. Toho si fanoušci mohou pamatovat z týmů Inside Games nebo eSuba Academy. Spojku mezi ním a midem bude dělat jeden z nejlepších českých junglerů, dvojnásobný vítěz Mastercard Hitpoint Masters, účastník European Masters a bývalý hráč eSuby Sacrifice. Od něj se bude očekávat hodně, protože konkurence bude letos v jungli opravdu veliká.

Když už jsme nakousli téma midu, tak zde se představí Benda. Ten zůstává největším otazníkem celého týmu, protože patří v podstatě k nováčkům. Má za sebou působení pouze v Dynamo Esports, Gaming Team Kravaře a STOPWATCH esports. Pomoct by výrazně měl zkušený marksman Esko, který patří rozhodně k těm nejlepším, jaké v Česku máme. Sestavu uzavírá support SeMike, největší veterán týmu, u něhož se dá očekávat, že týmu dá ten správný směr.

Celkově se jedná o silnou soupisku, která zvládne konkurovat i eSubě, Entropiqu a SINNERS. Bude záležet na tom, jak se zrovna kdo vyspí a jak kdo se postupně v průběhu ligy dokáže zlepšovat.

Sestava Cryptovy vypadá následovně:

Štítky: Cryptova, Esko, Emperor
Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.