Přejít k hlavnímu obsahu

Ples přátel esportu o víkendu sdruží domácí komunitu

21. 1. 2022 | 10:50 Zajímavost
Jako už se pomalu stává tradicí, tak i tento rok nás čeká Ples přátel esportu, během kterého proběhne předávání cen za ankety hráč roku, influencer roku a organizace roku. Akce je navíc přístupná pro naprosto všechny, samozřejmě s omezením na kapacitu, takže neváhejte a pořiďte si svou vstupenku ještě dnes. Slavností večer začíná v sobotu 22. ledna od 19:00 a kromě vyhlášení cen je na programu také oblíbená tombola, kterou se vloni počtem lístků PLAYzone tým statečně pokoušel dobýt.
Čeká nás Ples přátel esportu!
Čeká nás Ples přátel esportu!
Zdroj: Inaequalis

Rok 2021 byl pro český esport výraznou částí jeho evoluce a tudíž se hodí, aby přišlo i předávání prestižních cen v rámci Plesu přátel esportu. Zde máme jako komunita možnost předvést zbytku klasických sportů, že i v jednom z nejnovějších odvětví jdou věci dělat správně a pořádně. Kromě samotného předávání cen dojde také na bohatou tombolu, ze které si může ceny odnést naprosto každý. Za PLAYzone slibujeme, že nějaké ty lístky pro ostatní necháme. Celá akce proběhne pod záštitou organizace Inaequalis, tudíž se dá očekávat ta největší profesionalita a odhodlání pomoct naší domácí esportové scéně a hlavně masivní zastoupení "žluťásků" z Inae nejen na parketu. 

Ples začíná v sobotu 22. ledna od 19:00 v TOP HOTEL Praha, na ulici Blažimská 1781/4. Vstupenky jsou stále dostupné na portálu Ticketlive. Pokud by vás zajímal detailní výběr jednotlivých nominací v daných kategoriích, tak neváhejte zavítat na stránky plesu, kde se dozvíte spoustu dalších důležitých informací o průběhu slavnostního galavečera. 

Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.