Přejít k hlavnímu obsahu

Clint Barton a Kate Bishop míří na ostrov ve Fortnite

21. 1. 2022 | 15:00 Fortnite Zajímavost
Připravte se, protože tito lučištníci mohou zlikvidovat každého, kdo se jim ocitne na očích.
Hawkeye x Fortnite
Hawkeye x Fortnite
Zdroj: Epic Games

Tyto dva skiny jsou k dispozici jednotlivě za 1 500 V-Bucks každý, přičemž oba přicházejí s jedinečným blingem. Hawkguy's Arsenal pro Clinta a Kate's Quiver pro Kate. Samostatně je k dispozici další příslušenství za 500 V-Bucks, včetně krumpáčů Taut Slicer a Pickross Bow a kluzáku Aerial Archer. K dispozici jsou od 20. až do 29. ledna.

Hawkeye x Fortnite
Hawkeye x Fortnite
Foto: Epic Games

Všechny výše uvedené položky jsou také k dispozici v jednom velkém Hawkeye Bundle za 2 400 V-Bucks, přičemž balíček obsahuje navíc také načítací obrazovku Hawkeye.

Upřímně řečeno je docela zvláštní, že se Fortnite rozhodl vydat sadu Hawkeye tak pozdě. Série Disney+ Hawkeye byla původně vydána již 24. listopadu 2021. Fortnite obvykle vydával skiny Marvel buďto během nebo pouze malou chvíli před uvedením pořadu či filmu jako propagaci. Ale jak se říká, lepší pozdě než nikdy a my si rozhodně nemůžeme stěžovat. 
 

Hawkeye x Fortnite
Hawkeye x Fortnite
Foto: Epic Games

Clint a Kate jsou nejnovějšími skiny, které se rychle staly součástí hry, což znamená, že v Item Shopu můžeme také brzy očekávat Spider-Manova dávného nepřítele Green Goblina a Vi z Arcane: A League of Legends Story.

Štítky: Fortnite, Marvel
Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.