Přejít k hlavnímu obsahu

Imperishable Clan po dvou letech existence přichází se změnou svého směru

24. 1. 2022 | 18:32 Counter-Strike 2 Zajímavost
Ekosystém esportové scény se skládá z různých pater. I bez těch nižších by nikdy nemohl existovat a posouvat se. Dnes si tak povíme něco o týmu, respektive organizaci, která začala po malých krůčcích, aby o sobě postupně začala dávat vědět. Po dvou letech však přichází posun a uslyšíme o něm více než dříve. Seznamte se: Imperishable Clan.
Fotka CS:GO týmu Imperishable Clan
Fotka CS:GO týmu Imperishable Clan
Zdroj: Imperishable Clan

Organizace s názvem Imperishable Clan vznikla 21. ledna 2020, jejím zakladatelem je Oliver Kubík. Tento tým postupně začal objevovat scénu a zjevoval se na menších turnajích, případně se snažil kvalifikovat na ty větší. Po dvouletém procesu však přesně na druhé narozeniny organizace přichází změna, a dost možná i nové ambice. Imperishable Clan bude oblékat nové barvy a jeho šéf by se rád pokusil o proražení s vlastním brandem, tedy vlastní kolekce streetwearového oblečení. Propojení esportového týmu se světem módy není na trhu ničím novým, zvolená cesta je však unikátní.

„Pre zelenú sme sa rozhodli, pretože je to veľmi pozitívna farba plná života. K tomu na domácej scéne veľa tímov zelenú farbu nepoužíva. Farba sa nám veľmi zapáčila a tak sme sa rozhodli práve pre túto zelenú,“ říká Oliver Kubík. „Rebrand a tento ambiciózny plán som sa rozhodol spraviť, pretože osobne milujem módu a dizajn. Viedol ma k tomu hlavne fakt, že na českom a slovenskom trhu podobný projekt nepoznám, a keďže sa mi naskytla takáto možnosť, neváhal som,“ doplňuje.

Spolu s oznámením této novinky přichází také nová CS:GO sekce. V jejím čele se nachází Tomáš 'TK' Klouda a v jejích řadách najdeme i nadějného 14letého střelce Daniela 'Gepry' Pilcha. I tento samotný tým nemíří hned na nejvyšší mety a rád by se postupně dostal například do TOP 15 EPLAYER Rankingu. Aktivně bude bojovat o úspěch v lize ESEA Open a jistě nebude chybět ani na domácích kvalifikacích. Nezbývá než popřát týmu i celé organizaci hodně štěstí, ať se daří v plnění cílů.

Imperishable Clan reprezentuje tento CS:GO tým:

 Česká republika Tomáš 'TK' Klouda
 Česká republika Luboš 'BUBBIE' Hejč
 Česká republika Jiří 'eNji' Musílek
 Česká republika Marcel 'Straferino' Hořínek
 Česká republika Daniel 'Gepry' Pilch

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.