Přejít k hlavnímu obsahu

Odhalení revoluce domácího esportu je tady!

1. 2. 2022 | 14:50 PLAYzone
Domácí esport vstupuje do své nové éry. Agentura PLAYzone s generálními partnery Tipsport a Vodafone dnes odhalí dva velkolepé projekty, na kterých se pracovalo dlouhé měsíce a které opět posunou laťku do nepoznaných výšin. Nová sezona si zaslouží nové velké věci, tak do nich pojďte s námi! Tisková konference proběhne 2. února v Praze a sledovat ji samozřejmě můžete živě u nás na Twitchi.
Revoluce v esportu
Revoluce v esportu
Zdroj: PLAYzone

Druhý kalendářní měsíc roku 2022 je tady, a nastal tak ten správný čas odhalit karty a začít bourat ledy. V letošním roce vás čekají opravdu velké věci, proto jsme se rozhodli celou sezonu odstartovat velkolepou tiskovou konferencí. Odhalení chystaných a dlouho připravovaných projektů si totiž zaslouží jen to nejlepší!

Tisková konference se bude skládat ze dvou základních bloků. Ten první se bude věnovat představení nové sezony MČR, která bude i díky velkému partnerství agentury PLAYzone a společnosti Tipsport skutečně revoluční. Víc vám aktuálně nepovíme, můžeme však slíbit, že na takový posun se v našich končinách čekalo už dlouhé roky. Zaměření bude především na CS:GO, na další hry však také nezapomínáme, nebojte.

Ve druhé části se dostaneme k absolutní novince. Představíme totiž světu náš gigantický projekt Vodafone PLAYzone Areny, která vzniká za podpory skupiny Prima. Zatím můžete hloubat, o co by tak mohlo jít, ale ať budou vaše představy jakékoliv, tak my věříme, že je ještě předčíme. Něco takového tady ještě nebylo!

Těšit se můžete na hvězdné hosty z řad osobností, týmů i klíčových partnerů – tohle si nemůže nechat ujít nikdo. Nezapomeňte si tak i vy naladit živý přenos ve středu 2. února na kanále twitch.tv/playzonecz.

Štítky: PLAYzone, MČR 2022
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.