Přejít k hlavnímu obsahu

Známá jména domácí scény utvářejí první sestavu týmu Narcis. O koho jde?

4. 2. 2022 | 11:30 Counter-Strike 2 Přestup
Když byla v polovině roku 2021 obnovována činnost týmu Narcis, jednou z jeho priorit v roce 2022 bylo zařadit se mezi elitní celky česko-slovenské herní scény. Věří, že s novou CS:GO sestavou se jim to podaří. Kdo bude jeho dres tedy oblékat?
CS:GO sekce týmu Narcis
CS:GO sekce týmu Narcis
Zdroj: Team Narcis - s povolením

Team Narcis byl dlouhé roky ve znamení účinkování na poli Hearthstone, letošní sezóna ale bude jiná. Organizace je nabažená medailovým úspěchem z loňského MČR a ráda by o cenné kovy bojovala také v jiných titulech. Jako první přichází CS:GO, kde se vedení podařilo ulovit známá jména domácí scény.

V čele sestavy se nachází Matěj 'stinx' Štorek, jenž si loni na MČR zahrál za tým EERINESS MARVO, ale nyní jde opět o dům dál. Ten své nové spoluhráče posbíral z hráčů, kteří se po minulé sezoně rozutekli ze svých působišť hledat novou výzvu. Kdo bude letos střílet po boku stinxe, vám představí sám kapitán:

Ke konci minulé sezóny jsme se Samuelem (OxidE) hrávali nejmenovanou hru a bavili jsme se o tom, že další sezónu složíme tým. Na začátku nové sezóny nikdo z nás neměl kvalitní nabídku, tak jsme se rozhodli, že složíme nějaký mix. Zkoušeli jsme různé sestavy a nic moc nesedlo, nakonec jsme se rozhodli pro Fekiho, který by se mohl ujmout role in-game leadera, další součástí sestavy je DALIEN, kterého do týmu navrhl Feki a celkově mě překvapil svými výkony. A jako poslední do naší party se přidal suplicK, protože dokáže hrát anchor role, kterou jsme potřebovali doplnit.

Stinxem zmiňovaný Samuel 'OxidE' Krajčík loni hájil barvy organizací EERINESS MARVO a DEFEATERS, se svým novým kapitánem se však vždy těsně minul. Přesným opakem je toho Dávid 'Feki' Fekeč, který si v obou týmech s OxidEm zahrál a jednou se potkal i se stinxem. Do party tohle trio přibírá dva neméně kvalitní střelce. Šimon 'suplicK' Skuplík má za sebou angažmá v týmech Brute, Headhunters nebo Cryptova, s poslední jmenovanou organizací dokonce postoupil do dnes již zaniklé 1. Tipsport COOL ligy. Sestavu uzavírá Dávid 'DALIEN' Kalman, jehož můžete znát z působení ve Fadee Gaming nebo v týmu ANDROMEDA.

MČR sezóna začíná již v následujících týdnech, tak uvidíme, jak na tom celá tahle pětice bude. Klíčem k úspěchům bude setrvání sestavy, což by mohlo ukázat, jestli jde o plnohodnotný tým, nebo spíše o mix, jak ho nazval stinx. Na papíře však jde o tým známých jmen, který může trápit i zkušenější celky.

První CS:GO sestava týmu Narcis vypadá takto:

 Česká republika Matěj 'stinx' Štorek
 Slovensko Samuel 'OxidE' Krajčík
 Slovensko Dávid 'Feki' Fekeč
 Česká republika Šimon 'suplicK' Skuplík
 Slovensko Dávid 'DALIEN' Kalman

Štítky: Team Narcis
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.