Přejít k hlavnímu obsahu

Fortnite Foundation úkoly jsou konečně odemčeny! Zde je návod, jak splnit všechny výzvy

5. 2. 2022 | 13:00 Fortnite Tutorial
Od té doby, co bylo odhaleno, že původní postavu Fortnite The Foundation ve skutečnosti hraje Dwayne 'The Rock' Johnson, fanoušci netrpělivě očekávali vydání jeho skinu v rámci Battle Passu kapitoly 3, sezóny 1. Naštěstí je čekání konečně u konce a hráči nyní mohou odemknout skin The Foundation! Než ho však získáte, budete muset dokončit sadu úkolů, včetně návštěvy konkrétních míst nebo dát damage opravdu pořádně zblízka.
Foundation
Foundation
Zdroj: Epic Games

Níže přinášíme všechny výzvy, které budete muset splnit, abyste odemkli vzhled a kosmetiku The Foundation, a také několik užitečných tipů, jak je dokončit co nejrychleji.

Zde je první sada Fortnite Foundation úkolů:

  • Navštivte lokace Mighty Monument, Seven Outpost a Sanctuary (3)
  • Otevřete truhly nebo bedny s municí v Covert Cavern (3)
  • Doplňte si štíty v jednom zápase (4)
  • Dejte 100 damage krumpáčem (100)
  • Dejte nepříteli damage sniperkou, když jste skrčený (1)
  • Najměte si NPC a ujdi s ním 1000 metrů (1000)

První úkol je relativně snadné splnit, protože Sanctuary je vyznačen na mapě a Mighty Monument je obří socha umístěná východně od ní. Seven Outpost je pak hned vedle a poznáte ho podle sedmi „kruhů“ severovýchodně od sochy.
 

Covert Cavern
Covert Cavern
Foto: Epic Games

Při prohledávání truhel a beden s municí v Covert Cavern se mějte na pozoru před Gunnar bossem. Použití štítů v jednom zápase je trochu složitější, protože budete muset utrpět i nějaké poškození a přežít.

Způsobení damage krumpáčem je nejjednodušší na začátku zápasu, kdy hráči stále hledají zbraně. Jednoduše je udeřte krumpáčem. 

Pokud se snažíte odstřelit protivníka sniperkou v přikrčené pozici, nejjednodušší to bude z vysoké trávy nebo z keře.

Pokud jde o najmutí NPC, existuje jen několik NPC, které vám mohou pomoci splnit tento úkol. Hledejte na mapě Agent Jones, Brainiac, Galactico, Jonesy The First, Lt. John Llama, Shanta, a Visitor.
 

Gunnar
Gunnar
Foto: Epic Games

Druhou sadu Fortnite Foundation úkolů odemknete, když dokončíte prvních šest.

Zde jsou úkoly:

  • Pomozte při zabití Gunnara (1)
  • Způsobte poškození střelou do hlavy hráčům zbraní se šedou nebo zelenou raritou (500)
  • Dejte 1000 damage nepříteli shora brokovnicemi nebo SMG (1 000)
  • Přistaňte v lokaci Seven Outpost a dostaňte se mezi 10 nejlepších, a to rovnou 2x (2)
  • Dokončete všechny úkoly (4)

Gunnara najdete v Covert Cavern, ale ke splnění úkolu stačí mu dát doslova jen jednu damage, pokud chcete, poté to směle můžete nechat na jiném protihráči, aby ho zlikvidoval nebo úkol splňte s kamarády. Common and uncommon zbraně jsou šedé nebo zelené.

Způsobování poškození shora vyžaduje, abyste byli výš než vaši protivníci, takže kopce, stavby nebo budovy jsou k tomuto úkolu nejlepší. 

A konečně, po dokončení všech The Foundation úkolů automaticky odemknete i poslední kosmetiku.

Odemknutí skinu Foundation ve Fortnite je poměrně snadné, protože první Foundation úkol dokončíte pouze návštěvou Mighty Monument, Seven Outpost a Sanctuary.

Všechny další questy, které splníte, odemknou extra kosmetiku a další styly pro The Foundation, ale skin zůstane váš, ať už splníte i ostatní úkoly, nebo ne.

Nezapomeňte, že také musíte vlastnit Battle Pass, abyste se mohli zúčastnit úkolů a odemknout skin, takže si jej zakupte, pokud jste tak ještě neučinili.
 

Štítky: Fortnite výzvy
Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.