Přejít k hlavnímu obsahu

eEriness mění barvy a představují CS:GO akademii

4. 2. 2022 | 19:00 Counter-Strike 2 Přestup
eEriness je ambiciózním českým týmem, který se věnuje hned několika hrám, jako například League of Legends nebo CS:GO. Po několika letech se ale rozhodli dát svému brandu novou vizáž a mění své barvy. Spolu s tím došlo i na oznámení nové CS:GO Academy, která bude jedinou CS:GO sestavou týmu pro rok 2022.
Nové logo eEriness
Nové logo eEriness
Zdroj: eEriness

eEriness hrají na písečku esportových her už pořádně dlouhou dobu. Po několika letech se tak rozhodli ke změně barev a brandu organizace. Není to ale jediná změna, které jsme se dnes dočkali. Kromě toho byla také oznámena sestava jediného CS:GO Academy týmu eEriness v roce 2022. Na koho se tak můžeme těšit?

 Česká republika Vít „kiyomi“ Valder
 Česká republika Ján „Fog“ Adamus
 Slovensko Marek „onetwo“ Miča
 Slovensko Timotej „N4JT“ Mešťánek
 Slovensko Michal „DeXXuS“ Kopáč

Roli kouče zaujme  Slovensko Jakub „Sheepy“ Slezák. Co na to on sám říká?

So spoluhráčmi sme už hrali LAN akciu Ovachamp, sledoval som ich progress online a aktuálna ESEA OPEN je skúškou trpezlivosti pre team. Čas ukázať, čím my žijeme.
uvedl Sheepy

Samotný tým eEriness uvedl, že se s rebrandem rozhodli pro jednoduchý a moderní design, jehož účelem je oživit prezentaci klubu eEriness na sociálních sítích. Vzpomínkou a připomenutím starých časů je video na YouTube kanále organizace. K tomu se můžeme těšit na stream na oficiálním Twitch kanále, kde proběhnou streamy ESEA OPEN CS:GO sekce Academy. 

Rebranding eEriness
Rebranding eEriness
Zdroj: TZ eEriness
Od léta 2021 redaktorem PLAYzone. Věnuji se hlavně Battle royale hře Call of Duty:Warzone a YouTube obsahu na internetu.