Přejít k hlavnímu obsahu

Profesionální hráč JGOD radí, jak více vyhrávat na Rebirth Islandu

5. 2. 2022 | 17:00 Warzone Tutorial
Hraní Resurgence módu na Rebirth Islandu ve Warzone je jako stvořené pro nachytání pěkného K/D. Koneckonců, když zabijete pětkrát hráče, který je po páté AFK, váš poměr zabití a smrtí jen poroste. Méně zkušení hráči ale mohou dělat chyby, které je o „highkillovku" připraví. Profesionální hráč JGOD tak radí, co udělat, abyste dosáhli na co nejlepší výsledky.
Rebirth Island
Rebirth Island
Zdroj: Activision

Když koncem roku byla ve Warzone představena nová mapa s názvem Rebirth Island, okamžitě se stala miláčkem hráčů. Na rozdíl od Verdansku, nebo nové Caldery, je mapa několikrát zmenšená a nutí tak hráče, aby šli víc do sebe. Když se ještě přidal Resurgence mód, který zařídí, že se hráč po několika sekundách respawne (pokud jeho spoluhráči žijí), najednou měli i ti horší hráči alespoň pár zabití za hru. Profesionální hráč JGOD ukazuje, jak získat víc, než jen těchto několik kousků.

JGOD se rozhodl, že rozebere svůj gameplay a méně zkušeným hráčům dá rady, které jistě zužitkují. Nejdůležitějším krokem je přistát tam, kde najdete lepší hráče. Můžete tedy přistát na Prison Block, Control Center nebo Headquarters. Do všech tří distriktů, které jsou pořádně velké, totiž skáče více hráčů s vidinou lepšího vybavení nebo více peněz. Pro vás to tak představuje větší šanci na získání vysněných zabití.

Věřte tomu, nebo ne, ale používání minimapy je ve hře esenciální pro úspěch. Díky radaru totiž zjistíte, jestli je někdo nad vámi nebo pod vámi. Pokud se na minimapě objeví šipka nahoru, hráč je nad vámi, pokud šipka dolů, hráč je zase prozměnu pod vámi. Normální tečka značí to, že jste oba na stejné úrovni. Identifikovat, kde se hráč nachází, tak může být rozdíl mezi životem a smrtí.

JGOD
JGOD
Zdroj: Youtube - JGOD

U radaru ještě chvíli zůstaneme, pokud totiž zabijete jednoho hráče z týmu, radar začne pulzovat a ukáže vám, kde se nachází ostatní spoluhráči od protivníka, kterého jste právě zabili. Můžete se tak rozhodnout, jestli chcete celý tým dodělat, nebo se doléčit. Další důležitou věcí je podle JGODa krytí. Pokud se budete přestřelovat s protivníkem bez krytu, může to pro vás rychle být konečná. Úkryt za kamenem, zdí nebo autem, vám tak může jedině pomoc.

Díky návodu od profíka by se vaše K/D mělo rychle vyrovnat. Samozřejmě, tohle jsou jen základy a JGOD toho jistě má více. Jistě tak nebude na škodu, jeho YouTube kanál sledovat pravidelně.

Od léta 2021 redaktorem PLAYzone. Věnuji se hlavně Battle royale hře Call of Duty:Warzone a YouTube obsahu na internetu.