Přejít k hlavnímu obsahu

Kvůli tweetům se sexuálním podtextem si streamerka FaZe Kalei nezahraje na turnaji

7. 2. 2022 | 08:00 Warzone Zajímavost
Jedna z nejpopulárnějších streamerek na Twitchi, FaZe Kalei, si na Twitteru postěžovala, že kvůli její profilové fotce jí byla odepřena možnost účasti ve Warzone turnajích. Mohou za to prý i „sexuální tweety".
Hráčka Kalei
Hráčka Kalei
Zdroj: Activision+Kalei

FaZe Kalei je jednou z nejznámějších a nejsledovanějších streamerek Call of Duty: Warzone na platformě Twitch. Navzdory její popularitě jí ze strany Activision Blizzard byla odepřena možnost účasti na jakémkoliv oficiálním Warzone turnaji. Dle streamerky za to mohou její „příliš sexuální Tweety". Kalei se těšila na turnaj 3. února, vydavatel jí ale oznámil, že se zúčastnit nesmí.

Nejedná se tak o ránu pouze pro Kalei, ale i pro celý FaZe tým, jehož byla kapitánkou.

Nemohla jsem se účastnit turnaje jako kapitánka, kvůli Acitivisionu, který doslova nesnáší moje „příliš sexuální tweety". Zákaz jsem dostala od stejné společnosti, která měla na profilovém obrázku logo firmy na pozadí tvůrce obsahu na Twitteru.
uvedla Kalei

Logem na zadku tvůrce obsahu Kalei narážela na jejího kolegu Swagga, který slíbil, že pokud Raven Software přijde se změnami v loadoutech, vytetuje si na pozadí jejich logo. Raven tak učinil a Swagg si jejich logo skutečně nechal vytetovat. Kalei pak ve svých tweetech pokračuje s tím, že proti Swaggovi nic nemá, ale zatímco u něj to bylo bráno jako skvělý vtip, jí něco podobného vyneslo zákaz na všechny oficiální turnaje.

Zmiňované tetování
Zmiňované tetování
Zdroj: Twitter

Jestli se vztahy mezi Acitivisionem a streamerkou nějak urovnají, těžko hádat. Sama streamerka ale v posledních několika měsících dost hlasitě propaguje přesedlání na Apex Legends. Activision se k tomu zatím nijak nevyjádřil.

Zdroj: ginx.tv
Štítky: FaZe Clan, Kalei
Od léta 2021 redaktorem PLAYzone. Věnuji se hlavně Battle royale hře Call of Duty:Warzone a YouTube obsahu na internetu.