Přejít k hlavnímu obsahu

Oslava lásky dorazila do Fortnite! Jak získat krumpáč a emotikon zdarma?

8. 2. 2022 | 14:58 Fortnite Tutorial
Spolu s nadcházejícím dnem svatého Valentýna 14. února, tradičním svátkem pro severoamerický kontinent, ale již notně etablovaným i na starém kontinentu, oznámil Epic Games Valentýnskou akci. Tu nazval Mayhem: Láska je ve vzduchu!
Mayhem: Láska je ve vzduchu
Mayhem: Láska je ve vzduchu
Zdroj: Epic Games

Pro hráče, kteří se zúčastní hraní mapy v creativu, jsou k dispozici odměny zdarma.  Na příznivce svátku zamilovaných bude čekat jeden speciální krumpáč, kterým můžete svou lásku třeba vzít po hlavě, a samozřejmě také i trefný emotikon. Zde je návod, jak se připojit a jak odemknout odměny.

Od 7. února 2022 můžete přejít na oficiální web Creative Mayhem a přihlásit se do této nové výzvy. Každý, kdo hraje Fortnite, může vyhrát. Svou první odměnu, emotikon Love Reigns, odemknete pouhým přihlášením se na webu Creative Mayhem.  

skin Mayhem
skin Mayhem
Foto: Epic Games

Navíc hraním právě na mapě creative Mayhem po dobu 30 minut nebo déle odemknete bonusovou odměnu, krumpáč Mace of Hearts. K mapě se dostanete přes Creative Hub nebo pomocí zadáním kódu mapy 7266-3680-0768. Jedná se o deathrun, oblíbený creativní mód, kde překonáváte překážky. Asi nic moc pro neurotiky, ale je potřeba k tomu přistoupit s humorem a vědomím, že si i tím zvyšujete skill. Valentýn už je za chvíli a můžete si ho užít jak doma, tak i ve Fortnite.  
 

Štítky: Fortnite, tutoriál
Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.