Přejít k hlavnímu obsahu

Bývalý profík a současný analytik Pimp nestihne finále velké ligy, leží v nemocnici

10. 2. 2022 | 08:00 Counter-Strike 2 Zajímavost
Oblíbený dánský CS:GO analytik Pimp má zánět slepého střeva a nebude přítomen na finále WePlay Academy League. Jak se to celé přihodilo?
Pimp je bohužel v nemocnici
Pimp je bohužel v nemocnici
Zdroj: Pimp

Jacob “Pimp” Winneche je ve světě CS:GO známé jméno. Fanoušci ho mohou v současné době znát především jako analytika pro největší pořadatele turnajů, předtím však proslul i jako hráč. Mezi lety 2016 a 2017 hrál za Team Liquid, dříve také v SK a jednou třeba dokonce vypomáhal v tehdy suverénních Astralis. Ve svých vstupech má tak určitě právem co říct, zkušeností má opravdu na rozdávání.

V současné době Pimp i hojně streamuje. Právě během typického živého vysílání v úterý 8. dubna ale Dána začalo bolet v břichu. On si ze začátku myslel, že se prostě jen potřebuje vyprázdnit a vyspat. Bohužel, bolest nepřestala a celé to nakonec vyústilo k zánětu slepého střeva, přesněji koncové části - apendixu, s čímž samozřejmě musel okamžitě do nemocnice. Operaci už má za sebou a podle všeho dopadla dobře.

26letý analytik měl být součástí talent týmu na finále třetí sezóny WePlay Academy League, která světu dala možnost poznat obrovský potencionál mladíků jako m0NESY, JDC, xertioN či LNZ. Akce se sice kvůli koronavirové pandemii nekoná na Ukrajině, ale i tak se bohužel analytik do tohoto víkendu nestihne dát do kupy a za kamerou ho neuvidíme. Zdraví je ale přednější a s jednou promarněnou akcí svět nekončí. Pimpovi přejeme brzké uzdravení a doufáme, že ho coby nevidět opět uvidíme za analytickým pultem!

Štítky: Pimp
Na portále PLAYzone jsem redaktorem od března roku 2021. Věnuji se v drtivé většině hře Counter Strike: Global Offensive.