Přejít k hlavnímu obsahu

Dynamo Eclot končí v Malta Vibes. Bude dnešní osud Entropiq Prague opačný?

12. 2. 2022 | 11:53 Counter-Strike 2 Preview
Malta Vibes Knockout Series pokračuje šestým a zároveň posledním turnajem. I tentokrát je ve hře 24 tisíc dolarů za první místo, cesta k nim je však více než dlouhá a strastiplná. My se tak zaměříme na boje před částí, do které se přidají pozvané týmy z řad evropské Tier 2-3 scény.
KWERTZZ
KWERTZZ
Zdroj: PLAYzone / MČR

V posledním pokračování Malta Vibes Knockout Series máme hned čtyři zástupce. Vedle tradičního účastníka osmifinále SINNERS si do stejné části turnaje vysloužili pozvánku také ENTERPRISE, kteří se opět budou moci ukázat s novou posilou. V jiných turnajích začali sbírat jednu výhru za druhou, s Blytzem a myltsim jim to opravdu střílí. Před fází s těmito dvěma týmy je ale potřeba uzavřít předchozí kolo.

Do něj se dokázali probojovat střelci z Entropiq Prague, kteří poměrně v poklidu přehráli cowana Gaming z Německa. Nejvíce to pálilo KWERTZZovi s MoriiSkem, nejen od nich ale v 2. kole bude potřeba ještě špičkovější výkon. Druhým soupeřem českého celku, který se už dokázal vyškrábat na historicky nejvyšší 64. místo v HLTV žebříčku, bude silná polská smečka Anonymo Esports. Souboj o postup do TOP 16 a zisk 1 tisíce dolarů na konto proběhne dnes od 19:00, zápas můžete tradičně sledovat na Twitchi Eden Esports.

K Entropiq Prague se chtěli připojit také hráči Dynama Eclot, ale těm se bohužel vstup do turnaje nevyvedl podle představ. DNE včera vyzvali GMT Esports z Ruska a v sérii dokonce šli do vedení po zvládnutém prodloužení mapy Inferno. Ancient a Mirage však jednoznačně patřil soupeři a DNE budou čekat na další šanci. Ze tří vystoupení v Malta Vibes bohužel dokázal prvním kolem projít jen jednou.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.