Přejít k hlavnímu obsahu

Dnešní dopoledne nabídne měření sil SINNERS a hvězdné organizace Astralis

13. 2. 2022 | 08:40 Counter-Strike 2 Preview
Další den, další oficiální zápasy. Tentokrát jdou z česko-slovenské scény do akce SINNERS, kteří si musí přivstat i v neděli. Od 10 hodin totiž vstoupí do závěrečného turnaje Malta Vibes Knockout Series, kde by rádi navázali na předchozí tažení.
beastik
beastik
Zdroj: PLAYzone / MČR

Šesté pokračování Malta Vibes Knockout Series tentokrát hostí čtveřici zástupců naší scény. Dynamo Eclot bohužel vypadlo v prvním kole, Entropiq Prague pro změnu nevyšel včerejší druhý zápas, který znemožnil vyostřený souboj s ENTERPRISE, jenž se nabízel ve 3. kole. Kvalifikační kola tedy nedopadla dobře, ale vedle EP nastoupí do turnaje také SINNERS, takže stále máme komu fandit v boji o prize pool 50 tisíc dolarů.

Jako první z dua elitních CZ/SK týmů jdou do akce hříšníci. Jejich zápas odstartuje osmifinále, kam česká jednička obdržela přímou pozvánku. Jejím úvodním soupeřem bude akademie slavné dánské organizace Astralis. Sestava s podtitulem Talent dosud přemohla MASONIC a Into The Breach, SINNERS ale budou úplně jiným šálkem kávy. Hříšníci by měli být v roli jasných favoritů, pokud se nic neočekávaného nestane. Souboj české a dánské scény je na programu dnes od 10:00, sledovat samozřejmě můžete oficiální stream.

Pro doplnění, ENTERPRISE do 3. kola turnaje vykročí duelem s polským týmem Anonymo Esports. Přemožitelé Entropiq Prague spolu od začátku roku hrají v novém složení, ale i přesto už se nacházejí na 63. místě světového žebříčku. Také tento zápas proběhne od 10 hodiny ranní, jen o den později, v pondělí.

Štítky: Malta Vibes, SINNERS
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.