Přejít k hlavnímu obsahu

Mladá dravost a zkušenosti starších hráčů, to je nový koktejl jménem DEFEATERS

14. 2. 2022 | 19:30 Counter-Strike 2 Přestup
Další z předních domácích organizací odhaluje sestavu pro novou sezónu. První ostré domácí zápasy čekají některé týmy už o tomto víkendu, kdo tak neměl své reprezentanty, musel je včas najít. I to je případ DEFEATERS, kteří se s novou podporovanou sestavou vytasili právě dnes.
Tomáš 'tMs1k' Zelenka
Tomáš 'tMs1k' Zelenka
Zdroj: Y-Games 2017

Už o tomto víkendu započne letošní MČR sezóna, konkrétně svou úvodní kvalifikaci na turnaj Tipsport CS:GO Bratislava. O místenku v uzavřené části se utká pět organizací, které bojovaly na pomezí Tipsport COOL ligy, mezi nimiž nechybí ani DEFEATERS. V lednu žádné oznámení u DFS nepřišlo, a tak se vedení muselo otáčet, aby dalo dohromady konkurenceschopnou sestavu. Jak se nyní zdá, to se nakonec povedlo.

V čele nového týmu se nachází Michal 'FABULOUS' Gorecki, ještě na podzim kapitán BloodyDevils. Právě při tomto angažmá se potkal s Matějem 'mat0x' Dvořákem a Vojtěchem 'Volt' Klímou, s nimiž bude pokračovat i v letošním roce. Čtvrtým článkem sestavy je bývalá naděje organizace BRUTE Marek 'Frixos' Častulík a celou pětici uzavírá veterán a někdejší reprezentant eEriness Tomáš 'tMs1k' Zelenka.

„Veríme, že toto zloženie mladickej dravosti so skúsenosťami starších hráčov prinesie v dlhodobom horizonte vytúžené ovocie. Snáď tak pod našimi krídlami opäť vychováme niekoľko kvalitných hráčov, ktorí sa budú môcť presadiť aj v zahraničí,“ neskrývá vedení organizace týmové ambice i za hranicemi, ale nezapomíná na domácí scénu: „Náš tím čaká túto sezónu kopec turnajov a kvalifikácii na najväčšie domáce podujatia.“ Jak je zmíněno výše, to nejbližší proběhne již tuto neděli, kdy DEFEATERS prověří Cryptova a další velká jména.

Své vyjádření dodal také kapitán FABULOUS: „Naše cíle pro tuto sezónu jsou MČR, zkusit si vybojovat slot do Sazka eLEAGUE a samozřejmě slot na LAN akci v Bratislavě. I když to bereme v klidnějším režimu, tak věřím, že dokážeme potrápit ty nejlepší týmy u nás. Věřím, že příznivce DEFEATERS nezklameme a ukážeme co v nás je!“

Nová sestava DEFEATERS vypadá takto:

 Česká republika Michal 'FABULOUS' Gorecki
 Česká republika Vojtěch 'Volt' Klíma
 Česká republika Matěj 'mat0x' Dvořák
 Česká republika Marek 'Frixos' Častulík
 Česká republika Tomáš 'tMs1k' Zelenka

Štítky: Defeaters
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.