Přejít k hlavnímu obsahu

Chcete být po Valentýnu sólo? Fortnite zahájil akci Stoneheart Trials

15. 2. 2022 | 15:45 Fortnite Tutorial
Hráči Fortnite nemají nouzi o bezplatné odměny od Epic Games. Pokaždé, když dojde k velkému výpadku serveru, oslavám různých svátků nebo mnoha dalším věcem, jsou hráči odměněni kosmetikou zdarma. Ne vždy je dostanete automaticky. To je i případ zbrusu nového krumpáče Thorns of Passion.
Stoneheart Trials
Stoneheart Trials
Zdroj: Epic Games

Epic Games hráčům rozdává tři bezplatné odměny, přičemž krumpáč Thorns of Passion je nejobtížnější na odemykání a zároveň i nejžádanější odměnou. Celá akce trvá od 14. do 20. února. 

Způsob, jak krumpáč a další odměny odemknout, je poměrně jednoduchý. Ti, kteří chtějí překonat úkol Stoneheart Trials, by se měli nejprve vydat na tento web. Až tam budete, klikněte na „Přihlásit“ a zadejte své uživatelské jméno a heslo do Epic Games. Pokud se vám to podaří, odemknete první odznak z celkových 11 odznaků a první odměnu sprej Doomed Affair. 

Stoneheart Trials
Stoneheart Trials
Zdroj: Epic Games

Dalším krokem je dokončit zbylých 10 odznaků, které vám umožní získat ostatní ceny. Jeden odznak získáte, když se dvakrát umístíte v sólech v první desítce. Vzhledem k tomu, že se jedná o valentýnskou akci, jde o poněkud zvláštní herní režim, ale v Epic Games  asi mysleli i na ty, kteří si chtějí po Valentýnu od svých drahých i přátel odpočinout nebo jsou zrovna sólo i v životní fázi. 

Uprostřed plnění výzvy, na šestém odznaku, si odemknete wrap Hearty. Kdo měl tento wrap koupený z item shopu a odemknete si ho nyní, tomu Epic Games vrátí 500 V-bucs.  Nasbíráním všech 11 odznaků se vám odemkne třetí a poslední odměna: krumpáč Thorns of Passion. 
 

wrap Hearty
wrap Hearty
Zdroj: Epic Games

Na uvedeném webu můžete sledovat i svůj pokrok, ale pozor, nemusí být okamžitě aktuální. Je také nutné se prvně zaregistrovat, protože tato událost rozhodně nepočítá vaše umístění zpětně.

Vzhledem k tomu, že jediným požadavkem je dostat se dvacetkrát mezi 10 nejlepších, můžete hrát na jistotu a jednoduše se pokusit zůstat naživu, než aktivně vyhledávat nepřítele. Je mnohem snazší umístit se vysoko, když přistanete někde mimo dění a pohybujete se pouze v případě potřeby. Je téměř nemožné vyhnout se hráčům zcela, po celou dobu hry, ale správný výběr lokace může drasticky snížit množství interakcí. Naopak pro hráče, jako jsem například já, kteří v keři nebo bez akce nevydrží ani chvilku, je dobré vědět, že v sólech nyní nebude nouze o infarktové situace, kdy jdete do keře jenom doplnit životy. 

Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.