Přejít k hlavnímu obsahu

Sledovat IEM Katowice a ještě za to něco dostat? Přímo u nás na Twitchi!

16. 2. 2022 | 19:15 Counter-Strike 2 Zajímavost
Svátek esportu je v plném proudu, ale to nikomu nebrání představovat další novinky. ESL představilo první vlaštovku kooperace s portálem FACEIT, konkrétně Twitch dropy, v rámci kterých mohou diváci až do 27. února získat pro sebe část z neuvěřitelného počtu více než 11 milionů FACEIT pointů. Za ně si na oblíbené platformě můžete koupit spoustu skvělých věcí.
ESL x FACEIT
ESL x FACEIT
Zdroj: ESL / PLAYzone

IEM Katowice nabízí jeden skvělý zápas za druhým, Spodek Aréna už se klepe nedočkavostí. Pokud ale nezamíříte přímo na místo, tak si celou akci jistě vychutnáváte na Twitchi, protože díky našemu exkluzivnímu partnerství s ESL vysíláme celý turnaj přímo na kanále PLAYzoneCZ. Ode dneška navíc pro vás máme jedinečnou možnost si sledováním něco odnést. Ano, čtete správně! Celou hlavní část včetně hvězdami napěchovaného play-off budeme vysílat ze studia, takže máte o důvod více si to nenechat ujít.

ESL totiž od 15. do 27. února na všech svých i partnerských streamech, kam patříme i my, rozdává přes 11 milion FACEIT pointů (FP). Ti z vás, kteří aktivně hrají, obrovskou herní platformu FACEIT určitě dobře znají. Právě za pomyslnou měnu ve formě FP si můžete v místním obchodě koupit spoustu skvělých suvenýrů, virtuálních i reálných - od změny jména za pouhých 1 000 bodů až po našlapaný notebook či AWP | Dragon Lore v částkách přesahujících milion, respektive milion a půl bodů.

KFC Rozvoz
KFC Rozvoz
Foto: grafika PLAYzone

Dropy na Twitchi fungují podobně jako suvenýry z dřívějších Majorů. Většině nepadne žádný, pár šťastlivců se dočká jednoho, ale vždy se najde někdo, komu budete závidět, že sbíral jeden za druhým. Pokud se usměje štěstí právě na vás, získáte různý počet FP od hodnoty 100 až po neskutečných 200 tisíc.

A co je pro zisk bodů potřeba udělat? Nejdříve navštivte náš kanál PLAYzoneCZ, kde ve spodní části informační sekce uvidíte tabulku FACEIT. V ní pak najdete nápis Connect with FACEIT for Drops. Zde stačí kliknout a přihlásit se do svého účtu. Jakmile tak učiníte, máte hotovo. Teď už si jen stačí užívat to nejlepší světové CSko a čekat, až vám v oznámení či v emailu budou cinkat upozornění o získaných bodech.

Štítky: IEM Katowice
Na portále PLAYzone jsem redaktorem od března roku 2021. Věnuji se v drtivé většině hře Counter Strike: Global Offensive.