Přejít k hlavnímu obsahu

Tyler1 splnil neuvěřitelnou výzvu, dosáhl Challengeru s každou rolí ve hře

20. 2. 2022 | 14:53 League of Legends Twitch
Vývojáři většinou implementují možnost, dosáhnout nejvyššího ohodnocení, aby hráče u jejich titulu udrželi co nejdéle. V případě League of Legends a streamera Tyler1 se jim to skutečně podařilo, protože Tyler hře věnoval neskutečně množství času, aby dosáhl právě na nejvyšší rank ve hře.
Tyler1
Tyler1
Zdroj: Riot Games

Dostat se do nejvyššího ranku v jakékoliv hře je většinou oříšek. Přece jenom, musíte odehrát stovky her, abyste se na vysněnou metu vyšplhali. V CS:GO to je Global Elite, ve Valorantu Radiant a v League of Legends to je Challenger. Právě na třetí jmenovanou hru se zaměřil oblíbený streamer Tyler1. Jeho cílem bylo dosáhnutí ranku Challenger s každou jednou rolí, což mu vzalo pořádnou dávku času.

Na začátku roku 2020 začal jako AD Carry a z kompletně nového účtu úkol po čase splnil, převážně díky hraní Dravena. Po ADC přišla na řadu role junglera, na svůj cíl tentokrát dosáhl po odehrání velké porce 1 000 her.

Další prioritou byla horní linka, které Tyler věnoval skoro 2 000 zápasů. Na svém Twitchi se pak vyjádřil, proč hraní na topu není ono. Následně měl na výběr mezi dolní linkou v kůži supporta, nebo midem. Tyler se rozhodl pro střed a do Challengera se dostal po 3 měsících.

Mistrné ovládání supportů dokázal teprve nedávno, kdy po se na rank Challenger dostal po 450 hrách, což jeho „trápení“ přivedlo ke šťastnému konci. Nikdo tak streamerovi nemůže říct, že by ze hry nedostal její maximum. Totéž se dá samozřejmě říci i o jeho všestrannosti.

Štítky: Tyler1
Od léta 2021 redaktorem PLAYzone. Věnuji se hlavně Battle royale hře Call of Duty:Warzone a YouTube obsahu na internetu.