Přejít k hlavnímu obsahu

Showmatch dvou domácích týmů se ruší. Důvodem je válečný konflikt na Ukrajině

24. 2. 2022 | 11:52 Counter-Strike 2 Zajímavost
Dnešní večer měl být ve znamení zajímavého showmatche dvou česko-slovenských CS:GO týmu, aktuální dění na východě Evropy ale bylo proti tomu. Sami hráči ze Slovenska vyslovili přání, aby se alespoň na serveru dnes nestřílelo.
Sampi vs. Inside Games
Sampi vs. Inside Games
Zdroj: s povolením fb.me/teamsampi

Sampi.Tipsport se kromě angažování se ve velkých turnajích nebojí také pořádání vlastních zápasů. Většinou jde o show, v rámci které se ale týmy nebo hráči snaží předvést maximum ze svých dovedností. Stejně tomu mělo být i dnes večer, kdy na showmatch CS:GO týmu Sampi kývla sestava Inside Games.

Zatímco Sampi pro rok 2022 přivedli do svého dlouhodobého projektu jedinou novou posilou, pro organizaci Inside Games jde o velký návrat do světa CS:GO, kde úspěšně působila v dřívějších letech. Vedení se podařilo zlanařit sestavu loni hrající za GLORE, která se poctivou prací zařadila mezi širší domácí elitu.

Měření sil těchto dvou celků mělo být zajímavým zpestřením začátku sezóny, než se dočkáme prvních velkých turnajů, které klepou na dveře. Na základě aktuálního dění ale přestal být zápas na místě. Oficiální vyjádření o zrušení showmatche je naprosto všeříkající: „Dneska střílet nebudeme. Určitě vám nemusíme říkat proč. Je to na přání nejen slovenských hráčů, kteří žijí blízko hranic, ale nás všech.“

Vedle toho se Sampi připojili k mnoha dalším domácím i zahraničním organizacím, které na svých kanálech zbarvily svá loga do žlutomodrých barev Ukrajiny. Solidarita je v současné chvíli vítaná ze všech stran.

Zdroj: @teamsampi
Štítky: Sampi, Inside Games
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.