Přejít k hlavnímu obsahu

Stream snipeři umí dělat trable? Ninja se s jedním takovým vypořádal s grácií

25. 2. 2022 | 11:38 Fortnite Twitch
Stream sniper se pokusil uvést do rozpaků hvězdu Twitche Ninju, když hrál Fortnite s přáteli. Ale kdo se směje naposledy, ten se směje nejlíp, tady platí mnohonásobně.
Ninja
Ninja
Zdroj: Twitch.tv/Ninja

Stream sniping je taktika v online hraní, kdy divák využívá informace ze sledování živého přenosu někoho, proti komu hraje, a zneužívá informace záměrně hrubým nebo otravným způsobem nebo získáním výhody v boji. 

Před několika dny si Tyler „Ninja“ Blevins zahrál se svými přáteli a kolegy streamery Jackem „CouRageJD“ Dunlopem, Benjaminem „DrLupo“ Lupem a Alim „SypherPK“ Hassanem. V jednom vyhroceném zápase šlo všechno dobře, dokud si CouRage nevšiml, že se jeden stream sniper záměrně snaží sabotovat jejich hru tím, že ztrapňuje Ninju, ale zkušený hráč si se situací poradil tím nejlepším možným způsobem.
 

Streameři si nejprve nebyli jisti, jaké slovo na obloze stream sniper vytváří, ale po chvíli už bylo jasno. Hráč ve skutečnosti napsal „Mixer“ s odkazem na nyní již neexistující streamovací platformu, pro kterou Ninja opustil Twitch.tv a podepsal s ní exkluzivní smlouvu v srpnu 2019, aby se o necelý rok později vrátil zpět na Twitch.

"Ach ne, kámo. Ale ne…“ řekl Ninja poté, co si uvědomil, že se ho snaží stream sniper uvést do rozpaků. Poté ztichl. Zatímco jeho přátelé se smějí, on ukázal tu nejdokonalejší odpověď.  Ninja pomocí emotu „Make It Plantain“ a „Make It Rain“ dal najevo, že je mu to jedno. Mixer prostě zkrachoval.

Suma, kterou inkasoval za přechod na Mixer nebyla nikdy oficiálně odhalena, ale předpokládá se, že to bylo kolem 30 milionů dolarů. I přes konec platformy si Ninja vydělal opravdu krásně a ani hráčův vypečený pokus ho nyní vůbec nerozhodil. Za takovou sumu by se asi nikdo ani v nejmenším nezlobil.

Štítky: Ninja
Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.