Přejít k hlavnímu obsahu

Americká hvězda konečně podepisuje smlouvu a ukončuje napínavé čekání

26. 2. 2022 | 08:26 Fortnite Přestup
Před dvěma lety dosáhl Clix na Twitchi vrcholu s téměř 200 000 diváky, když ho legenda NBA, Shaquille O'Neal, přivítala v NRG Esports. Teď to udělal znovu!
Clix
Clix
Zdroj: NRG Esports

Fanoušci byli na začátku týdne zmatení, když elitní americký hráč a streamer Clix z ničeho nic napsal, že jeho smlouva s organizací NRG Esports skončila. Výkonný producent organizace Grady Rains pak začal živě vysílat, aby vše vysvětlil, ale zdálo se, že je příliš emotivní a odešel, aniž by poskytl mnoho informací.

Záhada však netrvala příliš dlouho. V nejvíce medializovaném odhalení organizace, jaké jsme doposud viděli, tento čtvrtek Clix oznámil, že znovu v organizaci zůstává a prodlužuje smlouvu na další období.

Hned po oznámení Clixe bylo navíc vydáno video představující dalšího rekruta, tentokrát ale zbrusu nového. Konkrétně jde Clixovo duo, Desean „Deyy“ Hew se oficiálně připojuje k americké divizi NRG Fortnite. Organizace však působí také na jiných scénách a má pod sebou třeba Benjyho Davida „Benjyfishy“ Fishe.

Dvojice Clix + Deyy se v této sezóně nachází ve výborné formě a oba hráči spolu o tomto víkendu budou bojovat o své místo v FNCS Grand Finals, premiérově pod vlajkou NRG. Stejně jako Clix i Deyy pravidelně streamuje, nyní bude však zajímavé sledovat, jestli je nové smlouvy dovedou ještě k lepším výsledkům.

Štítky: Clix, NRG Esports
Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.