Přejít k hlavnímu obsahu

Streamerka Valkyrae se pustila do kritiků Pokimane kvůli tweetu, který ji ukazuje bez make-upu

2. 3. 2022 | 08:00 Twitch
Streamerka Rachell Hofstetter, která je známější pod přezdívkou „Valkyrae“, se během streamu pustila do haterů své kolegyně Pokimane. Ti si z ní utahovali poté, co sdílela prostřednictvím Twitteru svou fotografii bez make-upu.
Streamerka Valkyrae se pustila do kritiků Pokimane kvůli tweetu, který ji ukazuje bez make-upu
Streamerka Valkyrae se pustila do kritiků Pokimane kvůli tweetu, který ji ukazuje bez make-upu
Zdroj: Twitter: Valkyrae, Pokimanelol

Ačkoliv každá ze streamerek působí na jiné platformě – Valkyrae na YouTube a Pokimane na Twitchi – není to pro ně důvod, aby nedržely při sobě, spíše naopak. 

Valkyrae se například připojila k nedávnému streamu své kolegyně, prošla její unban požadavky a okomentovala spolupráci Poki s youtuberem s přezdívkou Jidion. Dokonce jí zanechala velice milou hlasovou zprávu poté, co se Pokimane potýkala pozdě večer s obtěžováním. Obecně je vidět, že navzdory určitým rozdílům si nejsou lhostejné. 

Valkyrae se Pokimane nedávno zastala a opřela se do jejích kritiků. Poki totiž na svém twitterovém účtu sdílela fotografii, kde je zcela bez make-upu, s popiskem: „tahle tvář vydělává víc peněz, než v životě kdy uvidíš.“ Tak trošku si udělala legraci i sama ze sebe, neboť kvůli této fotografii si ji a to, jak vypadá bez make-upu, hateři často dobírají. Tweet někdo zmínil na streamu Valkyrae a ta se k němu vyjádřila. 

„Vypadá tu (na fotce) jako normální člověk. Nemůžu uvěřit tomu, že to lidi zkouší použít proti ní,“ začala a následně se nepříliš lichotivě vyjádřila na adresu haterů své kolegyně.

Fotografie Pokimane bez jakéhokoliv make-upu se začala šířit napříč sociálními médii poté, co se jí dostalo od dalšího streamera Jidiona „hate raidu“. Ten si společně s mnoha dalšími členy své komunity změnil svůj profilový obrázek právě na tuto fotografii. Jidion nakonec dostal na Twitchi ban, s Pokimane se ale sešli a natočili společně video na jeho kanál, kde spolu situaci probrali, užili si Chick-fil-A mukbang a dohodli se, že Pokimane uveřejní svůj kontroverzní tweet poté, co video vyjde.

Zdroj: Dexerto
Štítky: Valkyrae, Pokimane, hate