Přejít k hlavnímu obsahu

Opat04 obdržel po roce unban na Twitchi, vody domácího streamu začínají vířit

2. 3. 2022 | 15:46 League of Legends Twitch
Poté, co Opat dostal ban, komunikoval se svými fanoušky skrz Instagram, aby před pár týdny začal streamovat na YouTube. Dnes je zpátky na Twitchi, stalo se totiž nemožné.
Opat04 je zpátky na Twitchi!
Opat04 je zpátky na Twitchi!
Zdroj: Instagram/opat04xd

Na tuzemském Twitchi pravděpodobně neexistuje streamer, který by měl na svém kontě víc banů, než Dan "Opat04" Legenda. Ten poslední dostal přesně před rokem, 1. března, aniž by za to mohl. Twitch je ale nekompromisní a Dan tak dostal ban, o kterém ani nevěděl, jestli je, nebo není permanentní. Před časem se tak přesunul na YouTube, chvíli streamoval i na Trovo. Streamer nyní může slavit, protože Twitch mu po  roce, šesti hodinách a třiadvaceti minutách udělil unban.

Přestože by se to mohlo zdát, Opat ještě zdaleka nemá vyhráno, protože přišel o partnera. Pravděpodobně kvůli tomu, že streamoval na YouTube, porušil smlouvu s Twitchem. Partneři totiž nesmí vysílat na jiných platformách. Aby toho nebylo málo, Opat má s největší pravděpodobností tzv. shadowban, tedy jeho kanál na Twitchi sice funguje, ale nelze ho vyhledat. Jestli se jedná jen o chybu ze strany platformy, to ukáže až čas.

Co na svůj unban říká sám Opat?

Nevěřil jsem tomu, ale je to tak! Mám unban na Twitchi. Sice jsem přišel o smlouvu a partnera, ale jsem zpátky doma! A co plánuju dál? Sám netuším. Streamovat na Twitchi určitě budu,
uvedl Opat04.

Pokud bude mít Opat štěstí, a nestane se mu žádná nehoda, mohl by naskočit do rozjetého vlaku novým druhem spoluprací, streamy s ostatními Twitch tvůrci a spoustou dalšího. Jakým směrem se ale nakonec vydá, to je zatím ještě ve hvězdách

Štítky: Opat04, BAN, Twitch
Od léta 2021 redaktorem PLAYzone. Věnuji se hlavně Battle royale hře Call of Duty:Warzone a YouTube obsahu na internetu.