Přejít k hlavnímu obsahu

Připravte si zbraně, balíček z Apex Legends se objeví ve FIFA 22

6. 3. 2022 | 07:00 EA SPORTS FC 24 Update hry
EA na nedávných narozeninách FUT odhalila, že do hry dorazí balíček, který bude propojovat Apex Legends, známou battle royale hru, a FIFA 22, nejnovější fotbalový titul. Zbraně do ruky a hurá do hry!
Apex Legends ve FIFA 22? Proč ne!
Apex Legends ve FIFA 22? Proč ne!
Zdroj: Respawn Entertaiment

Do FIFA 22 dorazí balíček, který dodá fotbalistům vzhled legend z Apex Legends. Vzhledem k tomu, že společnost EA vlastní práva na obě hry, bylo jen otázkou času, kdy se crossoveru dočkáme. Odhalení se fanoušci dočkali na dvaadvacátých narozeninách FUT. Hráči si budou moci zakoupit nový balíček, který bude obsahovat hned několik legend a dalších věcí, stylizovaných do Apex Legends.

V traileru od EA je vidět, že do hry dorazí některé prvky z populární FPS. To bude zahrnovat některé legendy, mezi nimi třeba Wraith a Gibraltara. V balíčku nalezneme i dva odlišné Tifosy, Legends a Olympus. 

Balíček propojující FIFA 22 a Apex Legends je v obchodě dostupný již nyní za 180 000 FIFA coinů nebo 1 500 FIFA bodů. Vše, co stačí udělat, je jít do obchodu a balíček by se již měl objevit. Ve hře by měl zůstat do 8. dubna, je ale možné, že se ještě něco změní. Každopádně se jedná o povinnost pro každého fanouška battle royale a fotbalu!

Zdroj: Dexerto.com
Štítky: FIFA 22, Apex Legends
Od léta 2021 redaktorem PLAYzone. Věnuji se hlavně Battle royale hře Call of Duty:Warzone a YouTube obsahu na internetu.