Přejít k hlavnímu obsahu

Nová sestava DEFEATERS zůstává neporažena! Postoupí až na velký turnaj do Bratislavy?

7. 3. 2022 | 10:20 Counter-Strike 2 Reportáž
Tenhle víkend 5. a 6. března byl ve znamení další šance vykročit na cestu s jasným cílem – postoupit až na milionový turnaj Tipsport CS:GO Bratislava. Tentokrát se přihlásilo hezkých 45 týmů, na které v sobotu čekaly skupiny a chleba se lámal až v neděli, kdy jsme poznali dalšího účastníka uzavřené kvalifikace.
Tipsport CS:GO Bratislava
Tipsport CS:GO Bratislava
Zdroj: grafika PLAYzone

Ve třetím kvalifikačním turnaji bylo 45 týmů rozděleno do osmi skupin. Na všechny účastníky čekalo čtyři až pět zápasů, užít si plnohodnotnou atmosféru seriálu MČR si tak mohl naprosto každý, nezávisle na skillu. Nejvíce napínavý duel skupinové fáze nastal v „háčku“, kde DEFEATERS vybojovali první místo ve skupině nad týmem Narcis těsně 16:14. Oba týmy se přesto i nadále řadily mezi jedny z kandidátů na postup.

Vyřazovací boje pro šestnáct nejlepších už další zakopnutí nepromíjelo. Uspět v play-off mohl pouze neporažený šampion. V prvním kole Team Narcis dokázal vyřadit Dark Tigers, načež naprosto překvapivě jeho hráči následně nestačili na Ironic Outlaws. Tento tým ale do finále z horní poloviny pavouka nedokráčel, Gifted.uRage byli rozjetí a po demolici Inside Games 16:1 porazili také Ironic Outlaws.

Ve spodní polovině bracketu dali brzké sbohem ANDROMEDA nebo eEriness MARVO, druhým kolem zase neprošli GLORE, kteří nestačili na DEFEATERS. Jejich nová sestava v obou BO1 zápasech zvítězila 16:13 a následně zvládla i první BO3 sérii, když postup do finále zpečetila výhrou nad fatbutfast. Neporažení DEFEATERS si triumf v turnaji ujít nenechali a ve finále dokázali zamést s Gifted.uRage také 2:0.

Tři turnaje jsou za námi a my v tento moment známe sedm účastníků uzavřené kvalifikace. V řeči čísel to znamená jediné, ve hře už zbývá poslední slot, takže kdo neuspěje, bude muset čekat na další milník sezóny. Nenechte si tak 12. až 13. března ujít poslední šanci, na vás všechny čeká parádní víkend plný akce!

Harmonogram kvalifikace na Tipsport CS:GO Bratislava:
Neděle 20. února 14:001. dodatečná kvalifikace
Sobota 26. - 27. února 15:002. otevřená kvalifikace
Sobota 5. - 6. března 15:003. otevřená kvalifikace
Sobota 12. - 13. března 15:004. otevřená kvalifikace
Pátek 18. - 20. březnaUzavřená kvalifikace
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.