Přejít k hlavnímu obsahu

Dočkali jsme se zlaté Monarch! Kde najít Fisherman's Paradise ve Fortnite?

11. 3. 2022 | 10:30 Fortnite Tutorial
Čtvrtý a poslední týden Monarch Quests ve Fortnite je konečně tady, což znamená, že existuje spousta dalších žetonů, které musíte najít, abyste získali všechny a odemkli tak zlatý styl Monarch. Jako bonus je samozřejmě i postup do dalšího levelu ve hře.
Monarch
Monarch
Zdroj: Epic Games

Pro sbírání těchto Level Up žetonů musíte mít zakoupený skin Monarch z Item Shopu za 1200 V-Bucks. Pokud při nákupu použijete můj sac kód SheisBara, a podpoříte tím moje články, budu samozřejmě moc ráda.

 

Některé z nich se nachází v bodech, které na mapě nevidíte, a může být obtížné se k nim dostat. Například jeden žeton pro zvýšení levelu se nachází na Fisher's Paradise, malém ostrově, který většina hráčů možná ještě ani nenavštívila.

Fisher's Paradise se nachází západně od Logjam Lumberyard a Covert Cavern.  Jen pár metrů od pobřeží ostrova. Nejlepší je spadnout přímo na Fisher's Paradise, protože skokem z pobřežních útesů si koledujete o fall damage. Žeton pro zvýšení úrovně najdete přímo uprostřed ostrůvku poblíž dvou kánoí a barelu s rybářskými pruty. Pro návrat na pevninu doporučuji použit zipline ústící do nedaleké vody, protože materiálu na vystavění se nahoru mít moc nebudete.
 

Fisher's Paradise
Fisher's Paradise
Foto: Epic Games

Protože se jedná o poslední týden sezóny, musíte nasbírat všech zbývajících sedm žetonů z celkových 28, abyste získali zlatý skin Monarch. Všechny žetony totiž zmizí se začátkem nové sezóny 19. března. Takže jednejte rychle.

Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.