Přejít k hlavnímu obsahu

Call of Duty: Warzone na mobily? Activision nahazuje udičku, hra je prý ve vývoji!

11. 3. 2022 | 15:58 Warzone Gaming
Nebaví vás Call of Duty: Mobile? V tom případě můžete v následujících letech přesedlat na Call of Duty: Warzone pro mobilní telefony. Activision nedávno oznámil, že na hře skutečně dělá.
Call of Duty Warzone
Call of Duty Warzone
Zdroj: Activision

Hráči na mobilních telefonech si už nějaký ten pátek užívají Call of Duty: Mobile. Jak název napovídá, jedná se o CoD pro telefony. Výhodu hráčům dává to, že je možné připojit ovladač či klávesnici skrz emulátor a drtit tak protihráče, kteří tyto výhody nemají. Call of Duty: Warzone na druhé straně přineslo hráčům intenzivní battle royale zážitek, který hrají desítky tisíc hráčů na konzolích a počítačích. 

Jak Activision oznámil na svém Twitteru, mobilní verze Warzone je ve vývoji. A nejen to. Studio hledá desítky pozic, u herního designéra počínaje a u level designéra konče. Jak je vidno, hra je stále v brzkém vývoji. Pokud totiž studio teprve hledá zaměstnance, kteří na mobilní verzi budou pracovat, je dokonce možné, že se na hře ani nezačalo pracovat. Ti, kteří by studiu tak mohli pomoct, by se jistě měli přihlásit.

Fanoušci Call of Duty série si již nyní mohou užít zážitek ze série na telefonech prostřednictvím Call of Duty: Mobile. Hra nabízí dost dobrou zábavu. Nezbývá tak nic jiného, než doufat, že vývojáři z Activisionu přinesou podobný, ne-li lepší zážitek z populární battle royale hry.

Od léta 2021 redaktorem PLAYzone. Věnuji se hlavně Battle royale hře Call of Duty:Warzone a YouTube obsahu na internetu.