Přejít k hlavnímu obsahu

Fortnite a Gearbox oznamují crossover. Už jste viděli koně létat? Uvidíte!

12. 3. 2022 | 17:00 Fortnite Zajímavost
Pokud si koupíte hru Tiny Tina's Wonderlands prostřednictvím obchodu Epic Games Store, získáte kluzák Diamond Pony, který můžete použít ve Fortnite. Diamond Pony Glider je bílý kůň, na kterém se hráči postaví, aby našli nejlepší místo k přistání.
Diamond Pony Glider
Diamond Pony Glider
Zdroj: Epic Games

Fortnite přináší exkluzivní nabídku pro ty, kteří si nadcházející hru předobjednají. Pokud jste si hru již předkoupili, nebojte se, kluzák dostanete také. 

„Ve spolupráci s Epic Games přechází chaotický fantasy svět Tiny Tina's Wonderlands přes Fortnite prostřednictvím Diamond Pony Glider, který můžete získat jako časově omezený bonus, když si koupíte digitální kopii Tiny Tina's Wonderlands na Epic Games Store,“ píše Gearbox v tiskové zprávě. „Vaši nepřátelé budou ohromeni a budou extrémně žárlit, když vás uvidí, jak se elegantně vznášíte vzduchem s vaším kluzákem s diamantovým poníkem.“
 

Tiny Tina's Wonderlands
Tiny Tina's Wonderlands
Zdroj: Gearbox

Pokud chcete ohromit Diamond Pony gliderem ve Fortnite již 25. března, což je datum vydání Tiny Tina's Wonderlands, jediný způsob, jak ho získat, je zakoupit hru na Epic Games Store. 

Gearbox však říká, že Diamond Pony Glider bude k dispozici i ke koupi v item shopu Fortnite Item Shop později. Tam by se měl objevit od 1. dubna. 
 

Pokud si koupíte kluzák v item shopu a Wonderlands si zakoupíte také, ale později, dostanete místo toho 1 200 V-Bucks zpět. Hráči, kteří hru vrátí, ztratí také přístup ke kluzáku ve Fortnite. 

Jakmile si zakoupíte Tiny Tina's Wonderlands, budete mít přístup ke kluzáku na každém zařízení, na kterém hrajete Fortnite. Jen se ujistěte, že je vaše zařízení připojeno ke stejnému účtu Epic Games. 

Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.