Přejít k hlavnímu obsahu

Sazka eLEAGUE se vrátí 9. dubna. Kromě CS:GO a Dota bude součástí nový titul

16. 3. 2022 | 16:00 Turnaj
Sazka eLEAGUE odstartuje třetí ročník. Připravila prize pool v celkové výši 4 milionů korun. Pořadatelé si připravili celou řadu novinek. Letošní ročník Sazka eLEAGUE začne 9. dubna hrou Dota 2 a o den později zápasy v Counter-Strike: Global Offensive.
Sinners s trofejí pro vítěze Sazka eLEAGUE
Sinners s trofejí pro vítěze Sazka eLEAGUE
Zdroj: Sazka eLEAGUE/Moraviamen

Osm nejlepších česko-slovenských CS:GO týmů bude hrát celkem o dva miliony korun. Nově se liga odehraje i v battle royale hře PUBG.

„Máme za sebou úspěšnou sezonu, která v CS:GO a Dota 2 vyvrcholila na veletrhu FOR GAMES v pražských Letňanech s historicky nejvyšší sledovaností. Věříme, že obdobně navážeme i na start třetího ročníku,“ říká Jan Horyna, ředitel divize iGaming ve společnosti Sazka, která je hlavní partnerem soutěže.

Další novinkou je zmíněný Sazka eCUP pro CS:GO týmy. Na účastníky letního poháru čeká prizepool ve výši 250 tisíc korun a také postup do mezinárodního turnaje European Development Championship.

Během roku se přidají ještě turnaje ve FIFA 22 a League of Legends.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).