Přejít k hlavnímu obsahu

Pěkný obličej, to je vše, hodnotí COD komentátorku Allycxt nenávistní hráči

17. 3. 2022 | 17:00 Warzone Gaming
O tom, že s komentátorkou Call of Duty League se nevyplatí hádat, se mohl přesvědčit jeden z uživatelů Twitteru. Opřel se do Alyssy ‘Allycxt’ Parker, která se komentování věnuje dlouho. Moc dobře to pro něj neskončilo.
Allycxt
Allycxt
Zdroj: Call of Duty League

Lottie Van-Praag je ve světě Call of Duty známou osobností. Komentovala Call of Duty League a nyní se chystá na komentování Halo Championship Series. 11. března se na Twitteru vyjádřila o tom, že je rozdíl mezi gendery v esportu.

Ženský komentátor, analytik či pořadatel to má zkrátka těžší, než jeho mužský protějšek,
myslí si Allycxt.

V tom jí oponuje jeden z jejích „fanoušků“ s přezdívkou Codislyf. Ten tvrdí, že ve skutečnosti ženy dostávají práce v esportu díky pěkné tvářičce, která má nalákat diváky. Komentátorce také radí nebýt kvůli tomu naštvaná, ale ať je spíš ráda, že může dělat to, co jí baví. Komentátorka odpověděla, že pokud jí někdo sleduje jen kvůli obličeji, musí to být pěkný podivín. Codislyf se ale nevzdal a pokračoval dál.

Dobře. Fanoušci CALL OF DUTY PRO LEAGUE by radši profíka v důchodu, který hru zanalyzuje pořádně. Proč? Protože tu hru hráli na nejvyšší úrovni. Proč je tohle tak těžké na pochopení,
píše hráč na Twitteru.

Allycxt se nedostává jen negativní kritiky. Spousta fanoušků jí v tom, co dělá, podporuje. Zmiňují přitom, že právě ona je jednou z lepších analytiček a má dost velké znalosti Call of Duty. Sama Allycxt navrhla zápas mezi analytiky v lize. To aby se prokázalo, že hře skutečně rozumí a je v ní dobrá. Komentátorce přejeme hodně štěstí. O něčem podobném  promluvila i naše česká komentátorka Ljudmila „Miley“ Mikitová v rozhovoru pro PLAYzone.

Od léta 2021 redaktorem PLAYzone. Věnuji se hlavně Battle royale hře Call of Duty:Warzone a YouTube obsahu na internetu.