Přejít k hlavnímu obsahu

Osm týmů, které se ukáží na Tipsport CS:GO Bratislava. Nechybí tuzemská špička ani zahraniční hvězdy

20. 3. 2022 | 20:00 Counter-Strike 2 Preview
Známe kompletní osmičku celků, které se zúčastní Tipsport CS:GO Bratislava. První zastávka letošního seriálu MČR nabídne souboj česko-slovenské špičky s dvěma zahraničními celky. Ke dvěma týmům pozvaným díky výsledku z posledního MČR se přidala čtveřice z uzavřené kvalifikace a dva evropské mančafty – Apeks a Budapest Five.
Tipsport CS:GO Bratislava
Tipsport CS:GO Bratislava
Zdroj: PLAYzone

Bitva o milion se blíží. Všechny zraky fanoušků česko-slovenského Counter-Striku se již za dva týdny upřou na Bratislavu. Tipsport CS:GO bude prvním větším měřením sil nejlepších česko-slovenských celků, ke kterým se přidají dva zahraniční týmy.

Jako první byly pozvány dva nejlepší mančafty posledního MČR - SINNERS a ENTERPRISE. Dva invity mířily také do Evropy. Do Bratislavy se tak se svým týmem Apeks podívá legenda slovenského Counter-Striku Martin „STYKO“ Styk. Čtveřici pozvaných uzavírá Budapest Five, pětka maďarských borců.

Polovina slotů se rozdávala v uzavřené kvalifikaci. Osm celků se od 18. března do 20. března porvalo o Tipsport CS:GO, přičemž po litém boji nakonec postoupili největší favorité. Esuba a Entropiq Prague nepoznali hořkost porážky, Dynamo Eclot a Sampi.Tipsport se museli prokousat rozhodujícím špílem.

Nedělní los rozhodl o složení skupin. K ENTERPRISE se ve skupině A připojili Apeks, Entropiq Prague a Dynamo Eclot. Skupina B se pak skládá ze SINNERS, Budapest Five, eSuby a Sampi.Tipsport.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).