Přejít k hlavnímu obsahu

První porážka. MAGNUM si zopakuje souboj o grandfinále

25. 3. 2022 | 21:13 VALORANT Reportáž
Finále horní skupiny se Fnatic moc nepovedlo, ale ještě v turnaji setrvávají a dostávají druhou šanci předvést svou formu. Dokáží ji proměnit?
Martin 'Magnum' Pěnkov
Martin 'Magnum' Pěnkov
Zdroj: Riot Games

Série vítězství na turnaji Challengers v regionu EMEA je pro Martina „MAGNUM“ Pěnkova u konce. Ve finálovém souboji v horní časti bracketu nestačili na vítěze skupiny A ze základní části FunPlus Phoenix.  Ti zatím v play-off válí, nepustili jedinou mapu a sestavě s českým hráčem ukázali, proč tomu tak je. Favorizovaní borci v oranžovo-černém na první mapě neuhráli jediné kolo, čímž v rekordním čase odevzdali první bod pro soupeře. Na toto vystoupení budou chtít určitě rychle zapomenout.

Na Heavenu, druhé zvolené mapě, se síla obou celků vyrovnala. FNC sice museli soupeře dotahovat a chvíli to také vypadalo slibně, ale za stavu 12:10 pro FPX  se jako lepší tým ukázal právě ten s fénixem ve znaku. MAGNUM nemusí zoufat, letenku do Reykjavíku už má zamluvenou a bude mít možnost se ještě v soutěži pomstít. V druhém pokusu vyzvou vítěze z duelu G2 Esports : Team Liquid a Fnatic se této šance určitě chopí!

Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.