Přejít k hlavnímu obsahu

Nová abilitka ve Fortnite vás rozčísne vejpůl. Přichází pack pro záškodníky!

1. 4. 2022 | 09:46 Fortnite Zajímavost
Zapomeňte na starou pumpu! Ve hře máme novou abilitku, která vás pošle do lobby jedním prásknutím. Nová sezóna nám přinesla spoustu novinek. Vedle vymazlených zbraní jsou to hlavně nové možnosti pohybu, které Epic Games do hry přidal. A my již nyní víme důvod!
Take the L
Take the L
Zdroj: Epic Games

Minulou sezónu jsme se učili klouzat. Někdo z kopce, někdo to zkouší i do kopce. Každému jak je libo. Tuto novou sezónu byl přidán taktický sprint a šplh. S jejím začátkem jsme mysleli, že hlavně z důvodu, abychom se mohli rychleji přesouvat přes otevřené plochy a šplhat na budovy, když nám Dr. Slone vypnula stavění. Omyl!

Po dnešním tajném updatu, který neodhalil předem ani žádný dataminer, známe konečně pravý důvod! Zejména těchto dvou dovedností, které nově využijete v boji na blízko. A věřte, že je to hodně OP!

Abilitka má jen jednu raritu. Do těla dává 233 damage. Při zásahu do rozkroku vám sebere i veškeré shieldy navíc.  Nově pokud se buď skrčení nebo při taktickém sprintu přiblížíte k nepříteli, můžete ho chytit za gumu od kalhot a natáhnout. Pokud nataženou gumu od kalhot pustíte a trefíte jenom tělo, pak je při plných shieldech potřeba ještě použít klasickou zbraň.

Coconut Fortnite
Coconut Fortnite
Zdroj: Epic Games

Pokud však již nějaký ten skill máte, není nic jednoduššího než parkurovým skokem nepříteli skočit na hlavu a vytahat ho za gumu od kalhot shora. Kromě řádně zaříznutých kalhot, případně spodního prádla v rozkroku, udělíte nepříteli knock out nebo ho pošlete rovnou do lobby. 

Spolu s přidáním abilitky byly v souborech objeveny i další plánované novinky. Zatím pod šifrovacím názvem ořech. Netušíme, zda se bude jednat o to, že protivníka zezadu loupnete prstem do zátylku, chytíte pod krkem a pořádně mu provětráte čupřinu, nebo použitím kokosu skinu upravíte fasádu. Každopádně se na ořech můžeme těšit v brzké době. Užívejte aprílový den nejlépe, jak to jen jde!
 

Štítky: Fortnite
Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.