Přejít k hlavnímu obsahu

STYKO má covid, ale o play off Tipsport CS:GO Bratislava nepřijde. Zápasy odehraje z izolace

2. 4. 2022 | 12:30 Counter-Strike 2 Reportáž
Legenda slovenského Counter-Striku se po dlouhých letech vrátila na slovenskou LAN. Martin „STYKO“ Styk byl však po konci základní skupiny bohužel nakažen koronavirem. Reprezentant Apeks ale týmu chybět nebude. „STYKO bude moci odehrát zápas z izolace,“ říká Pavel Kristián, projektový manažer MČR.
STYKO v dresu Apeks
STYKO v dresu Apeks
Zdroj: PLAYzone

Obrovská smůla pro slovenského hráče. Legendární Slovák se dva roky úspěšně vyhýbal koronaviru, ten si jej však nakonec našel v nejhorší možný okamžik.

Víte, co je vtipné? Když se během pandemie vyhýbáte covidu jako ninja a pak se jím nakazíte na první LAN akci - mé první na Slovensku po mnoha letech,“ napsal smutný Martin „STYKO“ Styk na svém Instagramu. Hvězda Apeks však o semifinále nepřijde.

Zachováme možnosti, které nám nabízí LAN turnaj, a zároveň dodržíme veškeré restrikce,“ vysvětluje Kristián, hlava MČR. Apeks odehrají play off v plné sestavě, i když s oslabeným Martinem Stykem.

STYKO bohužel přijde o podporu jeho rodiny, která při něm stojí od počátku kariéry. „Choroba vyhrala aj nad účasťou rodiny v hladisku v NTC,“ mrzí Marcela Styka, Martinova otce.

Pokud chceš být ty součástí největší LAN akce na Slovensku, tak neváhej a pořiď si lístek na MCR.gg! Apeks se představí hned v prvním zápase proti eSubě. Zápas začíná ve 14:30.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).