Přejít k hlavnímu obsahu

Česko vs. Dánsko! SINNERS dnes čeká přímý souboj o místenku v prestižní lize

6. 4. 2022 | 15:50 Counter-Strike 2 Preview
Žádný odpočinek SINNERS nečeká. Okamžitě po návratu z Bratislavy hříšníci na bootcampu vlétli do plné přípravy na RMR kvalifikaci v Rumunsku, ještě před ní ale bojují o udržení v ESL Challenger League. Po dvou výhrách jsou však krůček od splněného cíle. Jejich finální boss nese jméno Copenhagen Flames.
SINNERS beastik
SINNERS beastik
Zdroj: PLAYzone (Peter Brichta)

SINNERS ani GamerLegion s Patrikem „Zero“ Žúdelem premiérová sezóna rebrandované ESL Challenger League nevyšla podle představ. Poslední místo ve skupině alespoň neznamenalo přímý sestup, avšak barážové boje bývají také hodně krušné. Bohužel, GL do nich ani nenastoupilo a v lize už je neuvidíme.

Hříšníci oproti tomu vlétli do baráže ve velkém stylu. V pondělí si pochutnali na Ostrovanech z týmu FAMBIT a po velkém boji včera poslali do pavouka poražených také 1shot. Dvě výhry znamenají, že už jsou jediný krůček od místenky ve 41. sezóně. Na třetí triumf navíc mají dva pokusy, ten první je čeká už dneska.

Třetím soupeřem české smečky bude dánský celek Copenhagen Flames. Proti němu se SINNERS postavili v loňském roce dvakrát, prosincové střetnutí bylo navíc posledním oficiálním zápasem pro Tomáše „oskar“ Šťastného. Nyní na hříšníky čeká s účastníkem posledního Majoru první vzájemný zápas roku 2022.

CPH Flames se nachází na 12. místě světového žebříčku, půjde tedy o jeden z nejtěžších zápasů posledních týdnů a také o ideální zkoušku před RMR kvalifikací v Rumunsku. Dánové jsou zde v roli favorita, SINNERS už však nejeden takový zápas v minulosti zvládli. Zápas sledujte od 20:00 na týmovém Twitch kanále.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.