Přejít k hlavnímu obsahu

Dynamo Eclot oficiálně vítá 19letou posilu. Dovede tým k medailím?

6. 4. 2022 | 18:10 Counter-Strike 2 Přestup
Důležité oznámení dnes dorazilo z tábora Dynama Eclot. Ačkoliv se CS:GO týmu nepodařilo postoupit do play-off Tipsport CS:GO Bratislava, tak se organizace rozhodla natrvalo podepsat nejnovější akvicizi. 19letého střelce tak uvidíme oblékat dres DNE i v blížících se turnajích a ligách.
Martin "Dytor" Handl
Martin "Dytor" Handl
Zdroj: PLAYzone (Milan Dobeš)

Dynamo Eclot loni na MČR dokráčelo ke 4. místu a CS:GO divize pro rok 2022 zůstala v totožném složení. Ve druhé polovině února se tohle tvrzení však změnilo. Tým dostal několik šancí ukázat se před startem domácí sezóny i v Evropě, ale forma ideální nebyla. To vygradovalo až v posazení Adama „ZEDc“ Bartka na lavičku.

Od 21. února tak s DNE střílí Martin „Dytor“ Handl, v minulosti reprezentant Sampi.Tipsport, DEFEATERS nebo Cryptovy. Právě v Sampi si zažil, co je to být skutečným profíkem, a tak věděl, že podobné šanci se v Dynamu Eclot musí chopit s plnou vervou. Výkony tomu odpovídaly a s hráčem panuje spokojenost.

V minulém týdnu si DNE zažili letošní premiéru v offline prostředí, na Tipsport CS:GO Bratislava bohužel po prohrách se dvěma budoucími medailisty nepostoupili do play-off. Právě Dytor byl však jedním z hlavních důvodů, proč Dynamo Eclot trápilo ENTERPRISE v boji o přežití až do rozhodujících momentů.

Tenhle turnaj byl navíc posledním pro Dytora ve zkušení době. Devatenáctiletý hráč uspěl a od dnešního dne je oficiálním členem základní sestavy DNE. Ačkoliv to v oznámení není uvedeno, zástupce vedení organizace nám potvrdil, že tímto krokem ZEDc v týmu definitivně končí a stává se tak volným hráčem. V jedné z kvalifikací na bratislavský turnaj hrál za Team Moops, tak uvidíme, kde nakonec zakotví.

Aktuální sestava Dynama Eclot:

 Česká republika Filip „K1-FiDa“ Dvořák
 Česká republika Vít „nbqq“ Pohlot
 Česká republika Vojtěch „Valencio“ Mydlář
 Česká republika Lukáš „capseN“ Koláčný
 Česká republika Martin „Dytor“ Handl

 Česká republika Jakub „bfull“ Kokoška – tréner

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.