Přejít k hlavnímu obsahu

Sampi.Tipsport ukončili působení v Sazka eLEAGUE, spekuluje se o změnách na soupisce

8. 4. 2022 | 20:10 Counter-Strike 2 Spekulace
Organizace Sampi.Tipsport se v pátek večer musela vzdát svého slotu v soutěži Sazka eLEAGUE. „Vzhledem k nenadálým skutečnostem a také velkým projektům nám nezbývá nic jiného než se takto na poslední chvíli vzdát našeho slotu v Sazka eLeague,“ zní z organizace.
Sampi.Tipsport se vzdali slotu v Sazka eLEAGUE
Sampi.Tipsport se vzdali slotu v Sazka eLEAGUE
Zdroj: Sampi

Pouhé dva dny před začátkem přichází dlouhodobá česko-slovenská soutěž o jeden z celků. Organizace Sampi.Tipsport okomentovala své odstoupení ze soutěže.

S velkou lítostí jsme se po několika poradách rozhodli ke zmenšení počtu turnajů naší sekce,stojí v prohlášení Sampi.Tipsport pro agenturu Grunex, organizátora Sazka eLEAGUE. „Vzhledem k nenadálým skutečnostem a také velkým projektům nám nezbývá nic jiného než se takto na poslední chvíli vzdát našeho slotu v Sazka eLeague,“ pokračuje organizace.

Co je důvodem? „Na pozadí scény se rojí celá řada spekulací, podle mnohých z nich je totiž ve hře obměna celého, nebo značné části kádru, což by bylo v rozporu s pravidly ligy,“ píše web esport.sazka.cz.

Celek, který nahradí Sampi.Tipsport, zatím není znám. Bude se o něm rozhodovat v otevřené kvalifikaci.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).