Přejít k hlavnímu obsahu

FaZe chtějí navázat ve finále na Katowice, ENCE čeká největší zápas posledních let

10. 4. 2022 | 13:25 Counter-Strike 2 Preview
FaZe vs. ENCE. Takové složení finále ESL Pro League by před začátkem turnaje tipoval jen málokdo. Desátý tým světa prošel play-off bez větších problémů a v boji o titul vyzve světové dvojky. Před branami finále naopak ztroskotali NIP a FURIA.
FaZe chtějí zopakovat úspěch z Katowice
FaZe chtějí zopakovat úspěch z Katowice
Zdroj: PLAYzone

ESL Pro League 15 má před sebou poslední utkání. Finálového klání se zúčastní FaZe a ENCE. Již v neděli se od 17:00 rozhodne o tom, kdo si ukrojí největší kus z celkového prize poolu 18,5 milionu korun.

Vítězové IEM Katowice neměli jednoduchou cestu play-off. Nejdříve se museli porvat po nepovedené základní skupině s týmem Players. Po vítězství 2:1 se postavili světovým jedničkám z Natus Vincere. Také východoevropskou skvadru přehráli.

V semifinále narazili hráči FURIA. Brazilci nedali Evropanům nic zadarmo, i díky luxusní show v podání Robina „ropz“ Koola však nakonec padli.

ENCE v horní polovině pavouka neměli tak trnitou cestu. V osmifinále přejeli rozložené Fnatic, v dalším kole si pak poradili s Movistar Riders.

Semifinálový souboj s NIP byl pro ENCE nejtěžší zkouškou před samotným finále. Ninjas byli především na druhé mapě mezinárodní sestavě ENCE vyrovnaným soupeřem, v rozhodujících momentech byli ale zástupci finské organizace silnější.

Teď už se jde na finále. Od 17:00 můžete sledovat BO5 mezi FaZe a ENCE na Twitch kanále PLAYzone.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).