Přejít k hlavnímu obsahu

Další hrdina na obzoru! Míří Moon Knight do Fortnite?

10. 4. 2022 | 20:27 Fortnite Spekulace
Fortnite má za sebou úspěšnou historii spolupráce s Marvelem. Od úspěšné spolupráce s Deadpoolem došlo k několika událostem, kdy vývojáři do hry zavedli skiny superhrdinů od Marvelu. Jak to bude s Moon Knightem?
Moon Knight
Moon Knight
Zdroj: Twitter

Podle spekulací, pokud vše půjde dobře, se hráči mohou dočkat dalšího skinu Marvel ve Fortnite v kapitole 3 sezóně 2. Řeč je o skinu Moon Knight. Superhrdina je nejnovějším přírůstkem do Marvel Universe a diváci už jsou nadšení, co do multivesmíru přinese.

Komunita Fortnite byla zvědavá, zda bude skin k dispozici ve hře v dohledné době. Vzhledem k historii spoluprací Epic Games s Marvelem jsou očekávání komunity ohledně Moon Knight oprávněná. Spekulace vyvolali populární data mineři, kteří na sociální sítě odhalili zajímavou skutečnost.
 

Zdá se, že několik tvůrců obsahu Fortnite dostalo pozvánku na premiéru Moon Knight. Hráči si jistě vzpomenou, že podobná pozvánka byla zaslána i na premiéru Duny . Krátce po události pak spolupráce Duny přišla do hry. Fanoušci hry si proto myslí, že pozvánka na premiéru Moon Knight naznačuje, že se rýsuje nějaká ta spolupráce. Ačkoli hráči touží vědět více o datu vydání skinu Moon Knight ve hře, od Epic Games zatím nepřišlo žádné oficiální potvrzení.

Někteří leakeři se dostali k souborům ve hře, z nichž jeden byl dešifrován. Obsahuje nové lucerny. Ještě je samozřejmě třeba dešifrovat další soubory. Už teď se ale spekuluje o tom, že několik z nich obsahuje i pár skinů. Hráči věří, že spolupráce Moon Knight je součástí těchto souborů. Dokud však nebudou dešifrovány, je třeba tyto novinky brát s rezervou.

Štítky: moon knight, Fortnite
Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.