Přejít k hlavnímu obsahu

Pokimane má konkurenci! Stane se její nové koťátko oblíbenějším než populární streamerka?

11. 4. 2022 | 08:00 Twitch
Roztomilá koťátka a internet jsou něco, co k sobě už zkrátka patří a co si snadno získá pozornost. Když k tomu přidáte koťátko populární streamerky, hrozí, že se zavaří internet. Známá Twitch streamerka Imane „Pokimane“ Anys na svém nedávném streamu totiž představila svým divákům nejnovější přírůstek do rodiny – je jím roztomilé kotě, které si prakticky hned získalo srdce všech. Že by streamerce rostla doma nová konkurence?
Pokimane má konkurenci! Stane se její nové koťátko oblíbenějším než populární streamerka?
Pokimane má konkurenci! Stane se její nové koťátko oblíbenějším než populární streamerka?
Zdroj: Twitch/Pokimane

Pokimane své fanoušky už nějakou dobu napínala tím, že brzy přijde velké oznámení. Dokonce udělala i několik vtípků s těhotenstvím. Nový přírůstek do rodiny, přinejmenším ten lidský, se ale prozatím nekoná. Čekání už nakonec bylo dost a přišel čas, aby streamerka odhalila, o co se vlastně jedná. Nové roztomilé kotě, jež zblízka ukázala na kameru, si téměř okamžitě získalo vlnu přízně. Jediný, koho jeho přítomnost nepotěšila, byla streamerčina další kočka Mimi. Ta nevypadala, že by měla z nováčka zrovna dvakrát velkou radost.  

„Je tak roztomilý, k smrti ho miluju,“ rozplývala se sama Pokimane a její fanoušci nezůstali pozadu. Pokimane také ví, že někteří možná dobře tušili, o co půjde, neboť už dlouho dávala náznaky a tajemstvím nebylo ani to, že další kočičku si už dlouho přála. Na okamžik velkého odhalení se můžete podívat ve videu níže. Nutno říct, že koťátko (minimálně prozatím) žádný velký streamer není, neboť nevydrželo pózovat moc dlouho. To mu ale na roztomilosti a šarmu neubírá. 

Kromě streamu se o novinku Pokimane podělila také na svých sociálních sítích, kde zveřejnila několik roztomilých fotografií. Kotě zatím nemá jméno, neboť streamerka požádala své fanoušky o pomoc s nápady.  Během živého streamu přidala další kameru, aby mohla kotě pořádně předvést. Jak už jsme zmínili, její další mazlíček Mimi ale takové nadšení nesdílí, neboť si na něj zatím nezvykla. „Jenom na něj zírá, ale vůbec to není teritoriální,“ okomentovala Pokimane. Snad si na přírůstek brzy zvykne. 

Streamerce každopádně k novému mazlíčkovi gratulujeme, fotografií a videí roztomilých koťátek není na internetu nikdy dost. Možná jí pomůže přilákat nové diváky a kdo ví, třeba se z něj jednou stane další významná tvář platformy Twitch. 

Zdroj: ginx.tv
Štítky: Pokimane, koťátka