Přejít k hlavnímu obsahu

Chtěl vlastní skin do hry, vývojáři se mu vysmáli. Streamer opět terčem vtípků

11. 4. 2022 | 19:38 Warzone Zajímavost
Streamovací hvězda TimTheTatman požádala vývojáře o skin na operátora do populární battle royale hry, protože na konci minulého týdne oslavil narozeniny. Výsměch jako odpověď ale nečekal.
TimTheTatman
TimTheTatman
Zdroj: Twitch

Timothy „TimTheTatman“ Betar je jedním z největších a nejznámějších tvůrců ve světě streamování. Nashromáždění více než 7 milionů sledujících na streamovací platformě Twitch vlastněné Amazonem před jeho šokujícím přesunem na YouTube na podzim roku 2021 ho zařadilo mezi nejsledovanější na webu. Navzdory tak velkému publiku byl populární streamer „trollován“ vývojáři Warzone Raven Software, protože 32letý muž požádal o svého vlastního operátora v den svých narozenin.

Přesně 8. dubna oslavil TimTheTatman 32. narozeniny a vzhledem k extrémnímu množství hodin, které v posledních letech věnoval Call of Duty a Warzone, si hvězda streamování myslela, že se pokusí získat svůj vlastní herní skin. „Když mám narozeniny, můžu mít operátora ve Warzone?“ zeptal se Tim na Twitteru.

Pro dodání kontextu, vývojáři Fall Guys si z Tima na Twitteru už nějakou dobu srandu dělají a pošťuchují ho (ochutnávka tweetů níže). Proto se také Activision a Raven chopili své šance tropit si z YouTube streamera legraci.


Tima naprosto převálcovali veselými a koordinovanými vtipy tam a zpět, který by ocenil každý fanoušek TimTheTatmana. „Řekneme to Timovi?“ tweetoval oficiální účet Call of Duty. „Našli jsme to,“ odpověděli vývojáři Warzone Raven Software spolu s obrázkem skinu klauna Big Joke, který byl přidán do Battle Royale minulý rok.

Jak to bohužel vypadá, vypadá to, že Tim se ve Warzone vlastního skinu v dohledné době nedočká. Nicméně to nemusí být úplně vyloučené, vzhledem k nedávnému přidání balíčku SnoopDog , který se prezentuje jako první skin s tematikou influencerů ve Warzone. Viděli jsme také konkurenční battle royale, jako je Fortnite, přidávat do své hry skiny tvůrců, což je taky možná cesta.

Štítky: Warzone, operátor
Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.