Přejít k hlavnímu obsahu

Hvězda Twitche? Kočka ukradla v přímém přenosu rybu za skoro 2 tisíce korun

14. 4. 2022 | 12:55 Zajímavost
Naprosto ohromenou a neschopnou slova nechala streamerku její vlastní kočka, když v přímém přenosu dokonale využila jedinou, zato dokonalou příležitost. Na okamžik se se otočila a její drahý kousek ryby se rázem ocitl předmětem loupeže jejího mazlíčka.
Kočka krade rybu
Kočka krade rybu
Zdroj: Pinterest

Známá kuchařská streamerka gourmetmei často vysílá, jak připravuje opravdu lahodně vypadající jídla, která následně před diváky na Twitchi sní. Díky obrovské zásobě receptů nemá gourmetmei žijící v Japonsku nouzi o lahodné jídlo, takže se fanouškům sbíhají sliny při každém víkendovém vysílání.

Nicméně 9. dubna se však jedna z jejích koček rozhodla udělat si vlastní content, když ukradla rybu za 80 dolarů, tedy necelých 2000 korun, kterou připravovala. Během svého obvyklého vysílání o vaření se amatérská kuchařka rozhodla uvařit drahý kus z ryby zvané Amaidai Tilefish.

Podle streamerky samotné koupě filetu nebyla levná záležitost. To očividně vedlo k tomu, že byla neustále ve střehu, aby zabránila svým kočkám v obstarání si rychlé svačiny. Nicméně žádné hlídání koček nakonec neudrželo její jídlo v bezpečí. Když se na jediný okamžik otočila, aby připravila zbytek jídla, jedna z jejích koček se chopila své šance a ukořistila nákladnou pochoutku, takže gourmetmei naprosto zaskočila.

Jsem tak zničená,“ řekla. „Nemám slov, nemůžu tomu uvěřit.“ 

Naštěstí pro ni dokázala díky okamžité reakci zachránit svůj hlavní chod dříve, než mu kočičí zloděj mohl způsobit pořádnou škodu. Po zajištění ryby tedy dovařila zbytek pokrmu a dokonce si na něm mohla i pochutnat.

Štítky: Twitch, stream, kuchařka
Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.