Přejít k hlavnímu obsahu

Japonci vytvořili ultimátní herní postel, ze které můžete propařit klidně celý den

16. 4. 2022 | 09:30 Zajímavost
Pokud jste typ hráče, který preferuje domácí pohodlí a hraní her, Japonci vám vytvořili něco přesně na míru. S jejich novou postelí nemusíte vůbec opustit peřiny, tedy pokud nepotřebujete na záchod, to jediné totiž postrádá.
Ultimate Gaming Bed
Ultimate Gaming Bed
Zdroj: Bauhutte

Ne, toto není ultimátní postel, je to ultimátní herní postel! Mezi obrovským luxusem a multifunkčností je totiž často až propastný rozdíl. Japonská společnost Bauhutte, zaměřená na výrobu a prodej nábytku, přišla s postelí, kterou hráč opravdu téměř nikdy nemusí opustit. Ta zahrnuje namontované monitory, obklopí vás police na jídlo, pití a všechno další, co budete potřebovat při hraní včetně držáku na obrazovku, který si nastavíte do jakékoli pozice. Takže i když spíte, už nikdy nebudete muset být bez obrazovky v blízkosti vašeho obličeje. A to se vyplatí!

Pokud se podíváte na katalog společnosti, zjistíte, že vytváří herní nábytek, který začíná na relativně běžných kouscích, ale čím hlouběji pátráte, tím více se to od tradičního nábytku začíná lišit. Nakonec skončíte u jejich herní postele, kterou dle přiložené grafické dokumentace zjevně nemůžete používat bez nasazené ninja masky. Ta totiž prožitku dodává další rozměr. 

Ultimate Gaming Bed
Ultimate Gaming Bed
Zdroj: Bauhutte

Na jedné z částí postele je v podstatě stůl, který je namontován na konci rámu postele, takže se můžete hned po probuzení pustit do hraní, ať už na konzoli nebo na počítači. Dva namontované monitory na stolku vám umožní optimálně hrát po celý den klidně v pyžamu, odvážnějším třeba i bez něj.

Ultimate Gaming Bed
Ultimate Gaming Bed
Zdroj: Bauhutte
Ultimate Gaming Bed
Ultimate Gaming Bed
Zdroj: Bauhutte
Štítky: herní postel
Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.