Přejít k hlavnímu obsahu

Oskar poprvé od odchodu zničil SINNERS. Česká jednička se do Dallasu nepodívá

14. 4. 2022 | 07:02 Counter-Strike 2 Reportáž
Intel Extreme Masters v Dallasu se SINNERS nezúčastní. Zástupci liberecké organizace ve třetím kole otevřené kvalifikace nestačili na Tokyo Revengers, kde zastává roli snipera Tomáš „oskar“ Šťastný. Bývalý hráč SINNERS přehrál českou skvadru bez větších problémů. Evropský celek vyhrál 16:4.
Oskar v dresu SINNERS na MČR
Oskar v dresu SINNERS na MČR
Zdroj: PLAYzone

V poslední době se SINNERS na mezinárodní scéně nedaří. Tým se nedokázal probojovat ani druhou otevřenou kvalifikací na IEM Dallas a americký turnaj tak bude bez účasti českých týmů.

SINNERS vyřadil z turnaje zkušený AWP player Tomáš „oskar“ Šťastný. A nešlo o těsnou bitvu, ale o jednoznačnou záležitost, kterou čekal jen málokdo.

Stříbrný tým z Tipsport CS:GO Bratislava ovládl pouhá čtyři kola. Pouze Max „SHOCK“ Kvapil se dostal v BO1 přes deset zabití. Na druhé straně oskar se pyšnil skóre 19/7.

Tokyo Revengers se v dalším kole otevřené kvalifikace utkali s Endpoint a prohráli 10:16. Tuzemskou scénu nebude na turnaji reprezentovat ani Tomáš Šťastný.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).