Přejít k hlavnímu obsahu

Streamer strávil 34 hodin stavěním LEGO modelu Star Wars, pak ho shodil ze střechy

18. 4. 2022 | 11:22 Twitch
Někteří lidé mají občas zajímavé, byť sem tam poněkud výstřední, nápady. Jako jeden Twitch streamer, který strávil dlouhých 34 hodin stavěním LEGO modelu ze Star Wars. Následně ho vzal a shodil ze střechy svého domu. Inu i tak se dá trávit čas.
Streamer strávil 34 hodin stavěním LEGO modelu Star Wars, pak ho shodil ze střechy
Streamer strávil 34 hodin stavěním LEGO modelu Star Wars, pak ho shodil ze střechy
Zdroj: Instagram: americandad_twitch

Twitch streamer s přezdívkou AmericanDad začal na platformě působit v roce 2017 a získal si přízeň více než 80 tisíců followerů, další desetitisíce pobavil skrze sociální média. Nevěnuje se pouze jedné věci, jeho content zahrnuje veselé scénky na Twitteru či jedinečné způsoby, jak řešit divácké hádky. Při jednom streamu z restaurace se dokonce komunita spojila, aby dali servírce dýško ve výši přes 1 000 dolarů. 

Ve svém nedávném streamu předvedl další unikátní kousek. Strávil 34 hodin stavěním LEGO setu Millenium Falcon ze známé filmové série Star Wars. Když se stavěním začal, prohlásil, že neskončí, dokud model nebude hotový. Také prohodil, že když během streamu získá 4 tisíce „subs“, tak hotový kousek shodí ze schodiště. Nakonec se rozhodl jít ještě o kousek dál a model se proletěl ze střechy streamerova domu. Bohužel na rozdíl od své skutečné předlohy ale létat neumí, a tak skončil na streamerově příjezdové cestě. Na klip zachycující osudný okamžik se můžete podívat níže. 

Diváci a fanoušci své dojmy z tohoto činu sdíleli na Twitteru. Jeden z uživatelů komentuje, že při sledování videa cítil „fyzickou bolest“, další soudí, že to „stálo za to“. 

Zdroj: Dexerto
Štítky: LEGO