Přejít k hlavnímu obsahu

Čech v Evropě dvakrát prohrál, šance na postup je však stále reálná

18. 4. 2022 | 14:30 League of Legends Reportáž
Adam „Random“ Grepl bojuje v rámci European Masters proti nejlepším týmům evropských regionálních lig. Druhá nejvyšší mezinárodní soutěž starého kontinentu má za sebou první polovinu základních skupin. Španělským BISONS ECLUB se podařilo získat alespoň jedno vítězství, play-off tak stále není daleko.
BISONS ECLUB
BISONS ECLUB
Zdroj: BISONS ECLUB

Mančaft kolem českého midlanera překvapil ve španělské lize, kde se jako jeden ze dvou klubů kvalifikoval do hlavní fáze European Masters. Jakub „Dreedy“ Viceník s Barcelonou skončil již v kvalifikační play-in stage.

Random je tak posledním zástupcem tuzemské scény na European Masters. A začátek základních skupin pro něj nevypadal dobře.

Úvodní mač proti Unicorns of Love Sexy Edition, přemožitelům Entropiq, prohrál BISONS ECLUB po jednoznačném průběhu. V 29. minutě byl konec, španělský tým nestíhal tempo svého soupeře. Nedařilo se ani následně proti LDLC OL.

Po prohře s francouzskou jedničkou se dostali BISONS ECLUB na dno skupiny D. Špíl s Atleta Esport byl extrémně důležitý. S výhrou by se Random a spol. udrželi v boji o play-off, zatímco prohra by je téměř jistě vyřadila z bitvy o top 8.

Naštěstí se vydařilo a BSO má po třech zápasech jedno vítězství. Rozhodovat se bude ve čtvrtek 21. dubna. Tři mače, top 2 není ztracená.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).