Přejít k hlavnímu obsahu

DEV1 odhalil svůj tajný herní boost. Teď ho můžeš získat i ty!

18. 4. 2022 | 21:15 PR článek
Známý influencer si hraní užívá víc než kdykoliv předtím a tentokrát mu k tomu nepomohl žádný hardware.  
Ivan "Dev1" Lazarov
Ivan "Dev1" Lazarov
Zdroj: JaguarFox

Ivan Lazarov alias DEV1 je úspěšný slovenský hráč a streamer, který si dá záležet na svojí životosprávě a gamingovém příslušenství. Svůj hráčský arzenál nedávno doplnil o produkty, které z něj za monitorem udělaly absolutního predátora ve hraní.   

„Vždy jsem se snažil mít vymakaný gamingový setup, abych ve hře dosahoval top výsledků. To co ale mnoho lidí podceňuje, jsou výživové doplňky, které skutečně mohou dopomáhat k lepším výkonem, či už posunout fyzické možnosti anebo následně i regenerovat po náročným celonočním „drcení“."  

Řeč je o značce JaguarFox, která právě přichází na trh s novými produkty určenými speciálně pro všechny hráče a hlavně esport hráče. V jejich portfoliu najdeš lahodné Gaming Energy Bars s vanilkovou nebo čokoládovou příchutí. Tyčinky obsahují moderní sacharid palatinózu, díky kterému se energie uvolňují do těla postupně. Zasytí tě tak na dlouhou dobu a ještě i skvěle chutná.   

Dalším produktem v pořadí jsou Stamina kapsule, s kterými zapomeneš na únavu či stres a užiješ si hru naplno s čistou myslí. Kapsule mají neutrální chuť a pořádně tě nakopnou.  

Tyčinka ideální pro hráče!
Tyčinka ideální pro hráče!
: JaguarFox

Play Shot je tu pro tebe, pokud si ready na rankup a výhry. Kompaktní balení 10 ml tě udrží na židličce úplně ve střehu a nebudeš si muset pauzovat hru každou chvíli, jako při klasických energetických nápojích. Jen plná energie, focus a žádný stres.

Nikdo, komu záleží na dobrých výsledcích, by neměl zanedbávat ani odpočinek. I zde přichází JaguarFox s skvělým Pause Shotem, díky kterému necháš svoje tělo dobít si baterky přirozeným způsobem. Bude se ti lehčeji zaspávat, získáš hlubší pocit klidu a dobrou náladu.

Podávej i ty výkony jako DEV1, který se rozhodl o tuto novinku podělit i s ostatními: „Nové produkty od JaguarFox doporučuji všem, kteří se ve svojí hře chtějí zkusit zlepšovat rychleji, vědí, že tělu třeba dodat i kvalitní oddych a chtějí si hru užít naplno.“ 

JauguarFox je vhodný pro esport hráče, ale i pro náruživé hráče, jako si ty. Když chceš vládnout herní divočině, musíš být dravý jako jaguár, ale bystrý jako liška.  

Klikni na odkaz a obohať svůj gamingový arzenál o vychytané výživové doplňky.

Štítky: JaguarFox
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).